Delo v pralnici

Delo v pralnici

Delo v pralnici

Delo v pralnici perila, oblek ali česar drugega. Spoznal sem osebe, ki delajo v pralnici. Prav nič jim ne manjka. So lepo na toplem 🙂

 

Delo v pralnici

Delo v pralnici
Delo v pralnici

Skratka delo v pralnici ima svoje čare in vzpone in padce. Predvsem je tukaj zelo vroče zaradi pare in celotnega procesa dela. Ponavadi so delavci v pralnici ženske ter tu pa tam, kakšen moški, kateri mora poskrbeti bolj za težka fizična dela. Skratka, kaj bi vam govoril kakšno je delo v pralnici. Saj samo poznate, kajne?

 

Tukaj je minimalna plača + kakšen dodatek

Vendar skoraj vse osebe so se zjokale, kakšno mizerno oz. osnovno plačo dobivajo. Jap tukaj pa jim je težko. Ampak … čeprav je minimalna plača tako zelo pa ne trpijo. Nekateri še bolj pa enako za minimalca. Vendar je vse odvisno od delodajalca. Nekateri so dali nekaj več, drugi pa osnovo. Ampak ta več je lahko samo od 20€ do 100€. Več pa tudi ne. Tako, da si sami lahko predstavljate, kakšna je plača v pralnici. Osnovna. Kakor imajo nekatere trgovke, frizerke in delavke a tekočim trakom.

 

Vsako delo je po svoje zanimivo

Pa to je resnica. Poznam osebe, ki zelo menjavajo delovna mesta. Mogoče vsake 3 leta ali pa še prej. Ker se naveličajo. A ena oseba pa je ostala samo zaradi tega, ker ji je delovno mesto zelo všeč. In tukaj potem oseba lahko reče, da gre rada delat oz. če že mora nekaj delati, vsaj dela to, kar ji je všeč.

 

Kakšna naj bo sama prošnja za delovno mesto delo v pralnici?

Delo v pralnici
Delo v pralnici

Predvsem morate izpostaviti vaše pridne roke in vso fizično znanje, ki ga imate. Tukaj morate biti dovolj zdravi in močni. To pišem zaradi tega, ker so me sogovornice na to tudi opozorile. Predvsem pa je to delo v ekipi. Tako, da oseba mora biti tudi pripravljena na sodelavce in ves odnos, ki k temu pripada. Včasih smeh, včasih pa tudi nevoščljivost. Kakor kdaj.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Nekaj zagotovo znam, da vam mogoče lahko pomagam. Če ne druga vam lahko brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Vsaj to.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Delo v pralnici

Delo v pralnici
Delo v pralnici
Delo v pralnici
Delo v pralnici
4.9/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri