Delo v proizvodnji čokolade

Delo v proizvodnji čokolade

Delo v proizvodnji čokolade

Delo v proizvodnji čokolade

Delo v proizvodnji čokolade

Delo v proizvodnji čokolade. Delo v proizvodnji čokolade je nekaj, kar si sam že od otroštva zelo želim. In tukaj ni v ospredju sama čokolada. Ne. Ampak to, da jo lahko oblikuješ ter nekoga drugega s tem tudi osrečuješ. Oooo čokolada.

 

Delo v proizvodnji čokolade

Ooo moja sanjska zaposlitev. Res. O tem lahko veliko napišem in se pogovarjam. Sam rad pečem slaščice in jih oblikujem ter … ooo njami njami.

 

Ostanimo fokusirani

Kaj napisati, če želite pridi na razgovor za delo v proizvodnji čokolade? Predvsem to, kar iščejo in i že znate. Kakšne so vaše veščine? Izpostavite to. Treba je vedno izpostaviti to, kar znate in bo samemu podjetju lahko že takoj prinesla korist. Če ste spretni pri oblikovanju -> izpostavite to. Če znate hitro pakirati in zlagati -> izpostavite to. Ker nikoli se ne ve, kaj podjetje zraven tega še potrebuje. Kaj je tisto nekaj več, ko navduši samega direktorja kadrovske službe. Zato je tukaj treba previdno izpostaviti besede, ki prodajajo in za podjetje tudi nekaj pomenijo. Ne kar nekaj. Ne ne. Treba je biti osredotočen in fokusiran. Ker delo v proizvodnji čokolade je lahko zelo odgovorno.

 

Ampak, da do dela sploh pridete morate priti do razgovora

In tukaj se pri večini res zatakne. Namreč njihova prošnja za delo je zanič. Ne pove tega, kar bi morala in lahko. Ne izpostavi bistvenih lastnosti, ki jih sam direktor želi prebrati. Nima tiste osnove, da bi direktorja prepričala, da je ta oseba tista prava. Tista prava, ki jo želi imeti v skušini.

 

Pri vaši prošnji za delo vam lahko jaz odlično pomagam

Težko je. Če imate občutek, da je lahko oz. enostavno priti na razgovor vam moram priznati, da težko. Če pa sami iščete delo že nekaj časa in ste že nekaj prošenj tudi poslali ter vas niso niti poklicali, kaj šele odpisali, da ste neizbrani … potem pa še toliko bolj veste, da je težko. Ampak tukaj je nekaj narobe. Mogoče mala napaka, ki vas stane, da vas ne pokličejo na razgovor. Zato pošljite gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. brezplačni komentar.

Skratka pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo v proizvodnji čokolade

 

– – – – – – – – – –

Super tema. To delo zanima tudi mene. A imate kakšen kontakt? Mogoče veste na katero podjetje se lahko obrnem? Ker to delo tudi mene navdušuje pa še po izobrazbi sem slaščičarka. Tudi doma rada pečem ter oblikujem po navdihu. Če boste kaj izvedeli mi prosim sporočite.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail. Žal ne poznam nobeno podjetje osebno s katerim imam kontakt. Pa, če tudi bi koga poznal – kontaktov ne dajem in tudi oseb ne priporočam. Ne. Zato obstajajo prošnje in vsak naj z njo potrka na vrata. Če bo direktorju všeč bo osebo povabil na razgovor, drugače pa ne. In v ta model se jaz nikjer ne vmešavam. Če pa bom izvedel za kakšno delovno mesto pa jo bom izpostavil na spletni strani. Držim pesti za vaš uspeh, Sandi

– – – – – – – – – –

G. Sandi lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja, ki bi jo poslala na Gorenjko. Ali je dovolj dobra? Hvala za komentar.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Vaša prošnja za delo ni dovolj dobra. Ker raje pišete o družini, kot pa o tem, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate. Ob tem pa, da še pišete o ******************. Toliko na kratko. Želim lep dan ter držim peti za vaš uspeh

– – – – – – – – – –

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.