Delo v proizvodnji Ljubljana

Delo v proizvodnji Ljubljana

Delo v proizvodnji Ljubljana

Delo v proizvodnji Ljubljana

Delo v proizvodnji Ljubljana 1
Delo v proizvodnji Ljubljana

Sam sem spoznal, da je “Delo v proizvodnji Ljubljana” lahko dobiti, če si vztrajen ter imaš vsaj malo motivacije za delo.

 

 

Delo v proizvodnji Ljubljana v nekaj korakih

Ko pa se pogovarjam z osebami, kateri so dali neko kilometrino skozi so mi povedali sledeče. Predvsem to, da so sami začeli iskati delo od vrat do vrat. Od podjetja do podjetja. Pri tem so imeli življenjepis z vsemi potrdili, ki so jih lahko imeli. In v 10 primerih je večina dobila delo. nazadnje, ko sem se pogovarjal z moškim je potreboval 16 obiskov na naključnih podjetij  in je samo delo tudi dobil. Je pa res, da se nikoli in res nikoli skoraj v naprej ne ve, kako bo sam direktor reagiral oz. če bo imel čas ali pa še kaj več.

 

 

Delo v proizvodnji Ljubljana ter
korak št. 1

Imejte pripravljen vaš življenjepis. Ta mora biti podrobno napisan ter opisana vsa vaša dela v proizvodnji. Še več. Morate še bolj podrobno opisati in napisati vse kar znate delati. Šele, ko imate vso gradivo pripravljeno lahko greste v akcijo.

 

 

Delo v proizvodnji Ljubljana ter
korak št. 2

Pripravite si spisek bodočih podjetij za katere veste ali pa ste slišali, da imajo proizvodnjo. O vsakem podjetju si pridobite kakšno informacijo ter si pogledate njihovo spletno stran. Malo bodite pripravljeni. V to imejte vključeno tudi samo kilometrino oz. oddaljenost od samega podjetja do vas. V nekaterih primerih je to lahko ključni dejavnik, zakaj oseba ni povabljena na razgovor. Enostavno zato ne, ker je predaleč.

 

 

Delo v proizvodnji Ljubljana
ter trkanje na vrata podjetij

Ko imate gradivo in spisek podjetij greste lahko v akcijo. Vaš prvi stik bo zelo težak in negotov. Vem, da vas bo strah. A to morate prebroditi. Tudi razne misli vam bodo šle po glavi. Ampak sedaj ste na vrsti vi. Pristopite v podjetje, povejte kdo ste in kaj želite. Vaša želja je predvsem ta, da želite vaš življenjepis pokazati bodočemu direktorju ter izmenjati kakšno besedo, če vas on potrebuje.

 

 

Če boste prišli do direktorja imate razgovor

Tukaj vas bom presenetil. V veliki večini si direktorji vzamejo čas. To vas naj ne preseneti. Si ga vzamejo. In takoj, ko vam bo ponudil roko se morate zavedati, da od tiste časa dalje potega razgovor. Izkažite se in navdušite samega direktorja.

 

 

Če pa ne – pojdite hrabro in pogumno naprej

Zagotovo se bo tudi zgodilo, da sam direktor ne bo imel časa za vas. Tukaj vas bodo vljudno prisili, naj vaš življenjepis pustite  pri tajnici. Vendar, ko oddaste vaš življenjepis iz rok vprašajte, kaj bi lahko poklical in vprašal glede glede tega ali ste zanimivi ali ne. Če vam bodo odgovorili, da vas bodo že sami poklicali pač boste čakali na klic. malo negotovosti vendar vi boste šli na prej do drugih podjetij.

 

 

Boljši življenjepis

Dovolite si pomoči. Pišite mi. Ker sam vem, da je težko napisati dorebr življenjepis, če ne veš, kaj vse moraš zajeti ter poudariti.
Priznam – ni lahko.

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

 

Tema : Delo v proizvodnji Ljubljana

Delo v proizvodnji Ljubljana
Delo v proizvodnji Ljubljana

 

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

 

Delo v proizvodnji Ljubljana 2
Delo v proizvodnji Ljubljana

 

… razgovor je potem popolnoma drugače …

Lepo pozdravljeni. Moram priznati, da ste mi le vi pomagali, da sem prišla do razgovora. Ob tem moram omeniti, da sem pred vašo pomočjo na mesec poslala vsaj 15-20 prošenj za delo. Sedaj z vašo pomočjo, pa le 11 prošenj za delo. Kar je lepa razlika. In tudi razgovor je potem popolnoma drugače, kot vsi ostali. Bolj umirjeno in bolj človeško. Vedeli so, kaj znam in kaj jim lahko ponudim. G. Sandi hvala za vso pomoč, Monika iz Kamnika

 

 

… Pišite raje …

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

 

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri