Delo v seks klepetalnici

Delo v seks klepetalnici

Delo v seks klepetalnici

Delo v seks klepetalnici je lahko za nekoga, ki ima takšno delo res rad izjemna priložnost za zaslužek in tudi to, da mu delo hitro mine.

 

Delo v seks klepetalnici

Delo v seks klepetalnici

Delo v seks klepetalnici

Jap. Tudi na vročih – erotičnih linijah so osebe, ki so zaposlene. Predvsem ženske, ki se znajo lepo pogovarjati in drugo osebo popeljati tja, kjer si sam najbolj želi. V svet seks fantazije in še česar. Ampak to delo je navsezadnje res dobro plačano. Dela pa se lahko 24/h na dan.

 

Sem spoznal direktorja, ki ima vročo seks klepetalnico

Sam skrbi samo za reklamo. Trenutno ima zaposlene 3 osebe. Minimalna plača je 1.200€ navzgor. Odvisno je tudi od prometa in meseca. A punce zaslužijo super s to opombo, da lahko delajo kjer koli hočejo. Tudi, ko so v avtu se lahko pogovarjajo in služijo denar. To jim je življenje. Imajo svobodo in tisti klici jim pa res niso problem, da “pojamrajo” in se imajo lepo. Važna je odlična storitev in tudi to, da te stranke lepo pokličejo nazaj. Jap … to je važno. To je zelo važno.

 

Moramo vedeti, da to ni prostitucija

Uff .. kje pa. To je čista storitev. Pri tem pa mi je direktor tudi priznal, da zelo težko dobi “resne” punce za to delo. Vse se mu smejijo in pri tem tudi ostane. Tukaj mora biti prava oseba za to delo. Nekdo, ki se rad pogovarja in še je hkrati nagajiv. Se pa služi.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo v seks klepetalnici

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.