Delo v skladišču

Delo v skladišču

Delo v skladišču

Delo v skladišču

Delo v skladišču

Delo v skladišču je lahko idealna služba za osebo, ki ima rad hitrost ter nenehno premikanje in iskanje. Sam sem v času študentarije delal v skladišču in … samo 14 dni. Potem pa sem si našel boljšo oz. bolj enostavno oz. lepše napisano -> popolnoma manj naporno drugo delo 🙂

 

Delo v skladišču je ali ni enostavno

Ne glede kakšno je delo je lahko enostavno ali pa občasno tudi zahtevno. Vse je odvisno od delovnih pogojev. Če se dela na mrzlem, kot npr. kakšna hladilnica ali pa se skladiščni prostor zaradi varčevanja ne greje … potem ima oseba težke delovne pogoje. In to je treba razumeti tudi pri plači. Le tako ti bo delavec ostal. Če pa je plača minimalna in težki delovni pogoji pa bo zaškripalo po celi črti. Delavca ne bo, a delo pa bo moralo biti opravljeno.

 

Delo v skladišču ter sama prošnja za delo

Na mail sem dobil kar nekaj prošenj za delo v skladišču. Prav nobenega od teh, jaz ne bi povabil na razgovor. Ne nebi. Ker vsi so samo nekaj pisali in prav nič o tem, kaj znajo in kje mi lahko pomagajo. Sedaj je tako, če mi oseba raje piše o sebi in družini, kot pa o tem, kaj zna … naj kaj ostane tam, kjer je. In to je razmišljanje večina direktorjev. In prav imajo in tukaj jih podpiram. Zakaj bi si tratili čas s tem, če oseba ne napiše nič pametnega o tem, kje lahko pomaga? Škoda za iskalca zaposlitve, ker je imel priložnost, da izpostavi svoje znanje in delovno vnemo, a je ni.

 

Ampak sedaj veste, kako naprej, kajne?

Težko. Zelo težko. Ni enostavno. Seveda, če boste vsaj malo spremenili s tem ne boste naredili prav nič dobrega. Potrebna je celotna prenova same prošnje za delo ter lepo iti od začetka do kraja. Da bo imela sama prošnja za delo lepo glavo in nogo. Ter besede, ki prodajajo vaše znanje in pridne roke ter vse delovne strokovne izkušnje. In pri tem je potrebno tudi ves “balast” odstraniti. Ta samo moti bralca in zelo škodi. Torej, treba biti dosleden in zelo prepričljiv. Kar pa v enem dnevu, tednu ali nekaj branja po netu … malokomur  uspe.

 

Kje smo ostali mi?

Ravno pri tem, da sploh ni enostavno. Ampak se da – če znaš in veš, kako in kaj.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še določeni koraki se bodo hitreje poznali. Pišite mi. Lahko pa tudi ne. Vse je odvisno samo od vas. Pišite mi, ker vam bo lažje. Ampak, da vam ne bo pretežko … prvo mi pošljite vašo gradivo, da ga pregledam in brezplačno pokomentiram. Da boste dobili prve besede glede celotne vaše zadevice.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo v skladišču

Delo v skladišču

Delo v skladišču

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.