delo v tujini delo v tujini

Delo v tujini

Delo v tujini.

Delo v tujini

Delo v tujini je vedno bolj vroča tema. Vse več mojih znancev se odločuje, da si gre poiskat delo v tujino. Pri tem jim pomagam po najboljših močeh. Vendar jim ni enostavno. Pogrešajo družino, ženo in prijatelje.

 

Vas zanima delo v tujini

Na spletu je veliko ponudnikov, ki iščejo osebe za delo v tujini. Moram priznati, da so eni zelo škrt pri sami nastanitvi v stanovanju. Naprimer zmožni so tudi spraviti 7 oseb v enosobno stanovanje. Gredo tudi tako daleč, da jim ne zagotovijo postelje. To ni v redu in zavedajte se, da obstajajo boljši delodajalci za enako ali celo boljšo plačo.

 

Delo v tujini in zaslužek

Delo v tujini je boljše plačano, kakor pri nas. Vendar se prej pozanimajte o samem delodajalcu in samem delu. Najprej vas mora zanimati celotno zdravstveno zavarovanje ter nezgodno zavarovanje. Zavarovanje vas mora zanimati v celoti. Če kaj ni OK pojdite raje drugam. Ker, ko bo problem boste spoznali, kaj to pomeni. Poiščite si najboljše delodajalca za delo v tujini. Tudi za samo stanovanje povprašajte. Naj vas zanima ali bo postelja samo vaša ali pa si jo boste delili še s kom?

 

Neodgovorna podjetja

V tem času sem že spoznal osebe, ko so šle delat v tujino – Nemčijo. Pri tem so popolnoma izviseli. Bili so  natrpani v enem stanovanju, premalo postelj in na koncu še niso dobili plače. Aja pa tudi zavarovanja niso imeli urejenega. Direktor podjetja pa jih je samo klical in jim obljubljal. Po nekaj mesecih so imeli dovolj in celoto prijavili pristojnim organom. Vendar plače še do danes niso dobili!

 

Toliko na kratko na temo : delo v tujini
Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi za pomoč
Sandi

 

– – – – –

 – Natančneje v Nemčiji –

David
Sam že nekaj časa delam v tujini. Natančneje v Nemčiji. Kljub težkemu delu mi ni žal, saj lahko le tako preživljam družino.
– – – – –

Delo v tujini

Delo v tujini

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

delo v tujini delo v tujini

delo v tujini – delo v tujini

 

Prošnja za delo

5/5 Stars.

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Delo v tujini

Delo v tujini

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Delo v tujini
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.