Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

 

Delo za 4 ure je lahko idealna priložnost za nekoga, ki se želi še kaj naučiti ter potrebuje krajši delovni čas. Delo za 4 ure pa lahko dobijo tudi invalidi.

 

Kdaj lahko nastopi delo za 4 ure?

V večini primerov je odvisno od posamezne situacije. Tukaj je nekaj primerov, za katere vem in sem se pogovarjal z osebami.

#1 – košnja trave
Oseba je bila na Zavodu 1,2 leti. Pri tem pa je našla oglas za lažja fizična dela. Ob pranju oglasa je spoznala, da podjetje išče nekoga, ki bo kosil, vendar bo urnik nestalen. Potem je ta oseba napisala prošnjo in dodala, da ji nestalen urnik ustreza, lahko pa se zaposli tudi za 4 ure. Direktor je to osebo zaposlil.

 

#2 – računovodstvo
Lahko opažate, da tudi računovodska podjetja iščejo pomoč za 4 ure na dan. To je delavnik, ki ga plačajo in pri tem oseba lahko v 4 urah že kar nekaj naredi. Mogoče kliče stranke, dela reklamacije, pobote ali kaj drugega.

 

#3 – vzdrževalec informacijskega sistema
Podjetje je iskalo vzdrževalca informacijskega sistema. lažje nekoga zaposliti za 4 ure, kot pa imeti zunanjega izvajalca. Pri tem je podjetje zahtevalo, da ima ta vzdrževalec osnovna znanja programiranja. Tako, so mu nudili zaposlitev za 4 ure, če je imel delo, kot vzdrževalec je delal to, če pa ne, pa je bil na projektu programiranja. Seveda se je na koncu izkazalo, da je dober programer in so ga zaposlili za polni delovni čas. Super za njega, kajne?

 

Podjetje lažje zaposli nekoga za 4 ure

Tukaj gre za krpanje tistega časa in dela, za kar drugi niso uspeli narediti do kraja. Teh primerov je lahko veliko. Tudi v sami proizvodnji industriji. Pri tem gre tudi za preprosto matematiko, kaj se samemu podjetju splača in kaj ne. Včasih je boljše, da se stari delavci ne obremenjujejo kaj preveč ter njihovo delo zavzamejo in dokončajo drugi. Tukaj “kot stari delavci” ne mislim na starost. Ampak na delavce, ki si lahko nekaj privoščijo. Privoščijo reči direktorju “Ne” ali “Delam samo do 15.00 ure”. To so lahko stari mački v podjetju, ki že imajo celoten potek del v mezincu, a podjetje brez njih bi utrpelo škodo ali pa se razvijalo zelo počasi. Pa, saj sami poznate kakšne takšne “mojstre”, kajne?

 

Torej, če ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam.

Vsaj probate lahko.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Tema : Delo za 4 ure

– – – – –

Spoštovani. Sama sem prosila g. Sandija za pomoč in sem bila zelo presenečena, kako se njegova pomoč sedaj pozna. Res sem prišla do razgovora in 3 mesece poskusnega dela. Je pa prej sama prošnja bila napisana točno tako, kot ne bi smela. Veliko smeti in nepotrebnih besed. Predvsem sem spoznala, da daj direktorju to, kar želi, da sam prebere in le tako boš prišel do razgovora.

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

– – – – –

 

Posted in Tips – smart tips.