Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure

Delo za 4 ure
Delo za 4 ure

 

Delo za 4 ure je lahko idealna priložnost za nekoga, ki se želi še kaj naučiti ter potrebuje krajši delovni čas. Delo za 4 ure pa lahko dobijo tudi invalidi.

 

Kdaj lahko nastopi delo za 4 ure?

V večini primerov je odvisno od posamezne situacije. Tukaj je nekaj primerov, za katere vem in sem se pogovarjal z osebami.

#1 – košnja trave
Oseba je bila na Zavodu 1,2 leti. Pri tem pa je našla oglas za lažja fizična dela. Ob pranju oglasa je spoznala, da podjetje išče nekoga, ki bo kosil, vendar bo urnik nestalen. Potem je ta oseba napisala prošnjo in dodala, da ji nestalen urnik ustreza, lahko pa se zaposli tudi za 4 ure. Direktor je to osebo zaposlil.

 

#2 – računovodstvo
Lahko opažate, da tudi računovodska podjetja iščejo pomoč za 4 ure na dan. To je delavnik, ki ga plačajo in pri tem oseba lahko v 4 urah že kar nekaj naredi. Mogoče kliče stranke, dela reklamacije, pobote ali kaj drugega.

 

#3 – vzdrževalec informacijskega sistema
Podjetje je iskalo vzdrževalca informacijskega sistema. lažje nekoga zaposliti za 4 ure, kot pa imeti zunanjega izvajalca. Pri tem je podjetje zahtevalo, da ima ta vzdrževalec osnovna znanja programiranja. Tako, so mu nudili zaposlitev za 4 ure, če je imel delo, kot vzdrževalec je delal to, če pa ne, pa je bil na projektu programiranja. Seveda se je na koncu izkazalo, da je dober programer in so ga zaposlili za polni delovni čas. Super za njega, kajne?

 

Podjetje lažje zaposli nekoga za 4 ure

Tukaj gre za krpanje tistega časa in dela, za kar drugi niso uspeli narediti do kraja. Teh primerov je lahko veliko. Tudi v sami proizvodnji industriji. Pri tem gre tudi za preprosto matematiko, kaj se samemu podjetju splača in kaj ne. Včasih je boljše, da se stari delavci ne obremenjujejo kaj preveč ter njihovo delo zavzamejo in dokončajo drugi. Tukaj “kot stari delavci” ne mislim na starost. Ampak na delavce, ki si lahko nekaj privoščijo. Privoščijo reči direktorju “Ne” ali “Delam samo do 15.00 ure”. To so lahko stari mački v podjetju, ki že imajo celoten potek del v mezincu, a podjetje brez njih bi utrpelo škodo ali pa se razvijalo zelo počasi. Pa, saj sami poznate kakšne takšne “mojstre”, kajne?

 

Torej, če ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam.

Vsaj probate lahko.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

 

 

Življenjepis

 

 

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

Tema : Delo za 4 ure

… sem bila zelo presenečena …

Spoštovani. Sama sem prosila g. Sandija za pomoč in sem bila zelo presenečena, kako se njegova pomoč sedaj pozna. Res sem prišla do razgovora in 3 mesece poskusnega dela. Je pa prej sama prošnja bila napisana točno tako, kot ne bi smela. Veliko smeti in nepotrebnih besed. Predvsem sem spoznala, da daj direktorju to, kar želi, da sam prebere in le tako boš prišel do razgovora.

Delo za 4 ure
Delo za 4 ure

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

Delo za 4 ure
Delo za 4 ure

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

… so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela …

G. Sandi lep pozdravljeni. Pri iskanju pomoči sem naletela na mnoge članke, ampak vsi so se ponavljali in … brezveze. Nobene temeljne osnove. A pri vas pa je bilo drugače. Sva se slišala, ste mi prisluhnili in svetovali. Ampak to, kar ste povedali je bilo malo drugače od tistega vsega prebranega in napisanega. Bolj je bilo pristno. Zato sem upoštevala vaše nasvete in šla v akcijo. Po poslanih 7 prošnjah za delo sem prišla samo do 1 razgovora in še ti so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela. Res sem vam hvaležna za vso pomoč. Marjana, Senovo

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

Delo za 4 ure
Delo za 4 ure

 

… od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora …

Spoštovani g. Sandi. Preko interneta sem iskala razne nasvete ampak vsi so bili preveč “lepljivi”, kar pa v realnosti ni tako. Vsi pišejo samo dobre stvari in kako se “hitro” pride do razgovora, vi pa o tem pišete malo drugače. Bolj realno. Ni tako vsiljivo in na nivoju. Ker sem si pustila vaše pomoči sploh ne obžalujem. Saj sva se slišala in šla skozi. Preko pogovora sem spoznala, da imate prav in da imate res bogate izkušnje iz tega področja. tako sem od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora. Pa še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečne poskusnega roka dela. Napišem lahko samo to, da sem glede tega zelo vesela! In hvala vam iz srca, Saša, Rače

 

Delo za 4 ure
Delo za 4 ure

… 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Ko sva se slišala in šla skozi sem spoznala, da sem ga res mimo pihnila. Pomagali ste mi in rezultat je sledeč. V enem mesecu sem prišla do 3 razgovorov, vendar dalje pa ne. Potem pa sem začela pošiljati na slepo in rezultat je bil takšen poslal sem 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora. Vendar tudi tam dela nisem sprejela, saj imajo več-izmensko delo. No, sedaj vem, da celota deluje in iščem dalje. Vse dobro, Marija, Murska Sobota

5/5 - (11 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri