Delovna mesta

Delovna mesta

Delovna mesta. Da – delovna mesta.

Delovna mesta

Nekaj na temo : delovna mesta

 

Delovna mesta ter Google

Če uporabljate Google je zelo fajn, da samo v iskalnik vtipkate besedno zvezo “delovna mesta” in potem vam bo Google lepo sam izbrskal vse spletne strani, ker je kaj objavljeno na temo “delovno mesto”.

Pri tem pa boste videli, da je veliko podjetij, kot je Petrol, Lek, Krka, Impol, … kjer že sami imajo na svojih spletnih straneh lepo urejeno za vse nove kandidate, ki bi radi kandidirali v njihovih podjetij. In ravno tile podatki so lahko zlata vredni.

 

Delovna mesta ter sama regija

V vaši okolici si najdite podjetja in jim pošljite vašo prošnjo za delo z nagovorom, da jim želite ponuditi vaše pridne delovne roke ter vašo celotno znanje in delovne izkušnje. Če ne druga boste vsaj dobili zahvalo ali pa celo povabilo na razgovor. Se nikoli ne vem. Sem spoznal kar nekaj oseb, ki so delo dobile na takšen način. Povedale so mi tudi “bila sem na pravem mestu ob pravem času“. najbolj pa sem si zapomnil tale primer : oseba prosi prijatelja naj povpraša v službi če iščejo kakšnega pridnega delavca. Ta oseba, ne da bi sploh koga vprašala takoj reče “ne”. A kljub temu je oseba šla direktno na podjetje in sama vprašala. Delo je dobila. Tako, da se nikoli ne ve, kakšne so potrebe po delovni sili.

 

Delovna mesta so!

So. Samo poiskati jih je potrebno. Je pa res, da vsa delovna mesta pa tudi niso za vsakogar. Tudi ta parameter je potrebno upoštevati. zato morate biti bolj vztrajni in iskati tudi tam, kjer vaša konkurenca ne. Sam splet ni dovolj. Če želite hitrega uspeha je fajn, da zamete telefon v roke in kličete ter sprašujete. tako boste tudi spoznali, kako zaposljivi ste.

 

 Če  ne pridete do razgovora …

Če ne pridete na razgovor mi pišite : pomoc.zaposlitev@gmail.com
Mogoče pa vam lahko kako pomagam.

 

Toliko na kratko in hvala
Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : delovna mesta


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

delovna mesta

delovna mesta

Delovna mesta

Delovna mesta

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.