delovne izkušnje

Delovne izkušnje

Delovne izkušnje čez vso življenjsko obdobje.

Delovne izkušnje

Vedno, ko berem prošnje za delo ali sam življenjepis se osebe samo fokusirajo na to, kar so delale v delovnem času. Zakaj si sami sebi omejujemo svoje delovne izkušnje? To se vprašam vedno, ko dobim prošnje za delo.

Vendar tukaj večina dela napako

Morda si tudi vi mislite, da je pomembno, da šele, ko boste dobili delo, boste pridobili tudi delovne izkušnje.
To je tako, kot da bi rekreativno smučali, da bi le tako pridobili profesionalne smučarske sposobnosti. Vemo, da smučarji veliko trenirajo tudi na toplem. So v fitnesu, plavajo in sproščajo. Vse to jim daje končni rezultat. Hkrati pa imajo tudi tam trenerje, motivatorje in ljudi okoli sebe. Res je, da so profiči v smučanju, vendar lahko zagotovim, da veliko več vedo o samem fitnesu in delu na fitnes naprav, kot bilo katera druga oseba, ki že nekaj časa obiskuje fitnes.

 

Izkušnje se pridobijo iz življenja

Ne glede ali imate delo ali ne imate prav na vsakem koraku možnost, da pridobite novo izkušnjo. Težava pri pridobivanju izkušenj iz dela je ta, da se začenja “izkušnja” ponavadi ponavljati. Na začetku se veliko novega spozna, potem pa sama izkušnja stagnira, ker se ne nadgrajuje.
S tem pa lahko postaneš “zastarel”.

 

Zgrabite vsako izkušnjo
Če ne gre drugače si jo naredite. Pojdite v knjižnico in začnite brati. Vsaj nekaj malega boste dobili.
A, ko pa se boste srečali v dani situaciji vam bo lažje. Obstaja tudi veliko brezplačnih delavnic in seminarjev. Prijavite se. Pa, če vas zanima ali ne, vsaj nekaj novega boste spoznali. Pridobili boste nov pogled.

 

Razmislite
Katere izkušnje bi radi pridobili? Katero znanje bi vam koristilo in vas veselilo? Torej. Izkušnje delajo denar. Razmislite.

 

Delovna izkušnja preko študentskega servisa

Veliko študentov dela napaka, da preko študentskega servisa dela to, kar se ne učijo in ko bodo naredili fax, tega več nočejo delati. Zlata vredna delovna izkušnja bo ta, da delate to, da se učite.

 

Potrdilo o delovnih izkušnjah

Prav vsakega vašega delodajalca prosite, naj vam napiše priporočilo. Naj notri napiše vse, kar ste delali, kako ste delali in kako so bili z vami zadovoljni. Več boste tega imeli, lažje se vam bodo odpirala vrata.

 

Delovne izkušnje in življenjepis

Vaš življenjepis mora vsebovati vse delovne izkušnje in prav vsa delovna znanja. Razpišite se. Tudi napišite vse projekte. Tudi to, če ste naredili nekaj več, kot je bilo potrebno. Tudi to, če ste naredili nekaj novega in ima podjetje sedaj večji dobiček. Razpišite se in tukaj se morate znati v celoti pohvaliti. Ne bodite skromni, saj bo potem vaš življenjepis siromašen in nezanimiv.

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : delovne izkušnje
.
– – – – – – – – – – –

delovne izkušnje štejejo …

Spoštovani. Se kot delovne izkušnje štejejo tudi vsa dela preko študentskega servisa? Ker tega res imam veliko. Tam nekje več kot 3 leta pri Simobilu. kako naj to napišem?
– – – – – – – – – – –
Zdravo. Sam nimam delovne navade, zato tudi ne vem, kaj naj kot delovne izkušnje tudi napišem? LP
– – – – – – – – – – –

 

Kako se napiše življenjepis?

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Delovne izkušnje. Odlične delovne izkušnje ali pa strokovne delovne izkušnje ...
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.