Delovno mesto enostavnega dela

Delovno mesto enostavnega dela

Delovno mesto enostavnega dela

Hja, to je pa nekaj za vse, kateri želite delati bolj lagano. Bolj brez odgovornosti. A takšna mesta sploh obstajajo? Seveda obstajajo. Vendar tudi tukaj, ko gre za “delovno mesto enostavnega dela” si sam delodajalec privošči zaposlene, katere so odgovorne, hitre in vestne do samega dela in podjetja.

 

 

Delovno mesto enostavnega dela

Pred časom sem spoznal direktorja ter njegovo podjetje. Sam izdeluje polizdelek ter le tega pošlje dalje v Nemčijo. Vendar celota je skoraj avtomatizirana vendar na koncu pa se potrebuje oseba, da zadevo zaključi. Tudi tukaj je direktor razmišljal, da bi celoto popolnoma avtomatiziral vendar se je le odločil za zaposlene.

 

 

Delovno mesto enostavnega dela
ter samo delo

Samo delo v tem podjetju je enostavno. Prav nič fizičnega in napornega. Le določene plastične komade mora zaposleni  nastaviti in dol vzeti. Vmes pa ima 2 minuti časa, da gleda okoli 🙂 Ampak tudi tukaj je direktor zaposlil osebe, katere so odgovorne. Razlog je preprost. Sam stroj in celotna tehnologija ga je stala več, kot 230.000€. In s tem ni šale. zato je tukaj oseba, ki občasno pogleda sam stroj ter ko že sliši, da nekaj ne deluje v redu takoj pokliče nadrejenega. Do sedaj se je to izkazalo zelo dobrodošlo, saj so napako sanirali še preden bi se razvila v kaj večjega. In napak pomeni, da mašina stoji in … tukaj pa je potem strošek podjetja.

 

 

Delovno mesto enostavnega dela
ter odgovornost

Zato bodite tudi Vi sami odgovorni na samem delovnem mestu. Tudi povejte na razgovoru, da ste odgovorni in da pazite na stvari, katere so vam zaupane. Saj vem, da se lahko kaj nehote poškoduje vendar je razlika, če oseba vidi, da s stvarmi delate lepo, kot pa, da jih mečete po tleh.

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 
Tema : Delovno mesto enostavnega dela

Delovno mesto enostavnega dela
Delovno mesto enostavnega dela
5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri