Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik ni samo v odvetniški pisarni, ampak je lahko tudi v javni upravi ali pa celo v kakšni banki. Teh poti, kjer bi lahko pravnik delal je lahko veliko.

 

Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik

Iščete prosto delovno mesto pravnika? Spodaj je povezava do nekaj prostih delovnih mest. A ta so lahko že zasedena, fiktivna ali pa – veze in poznanstva. Tukaj same veze in poznanstva igrajo močno vlogo. Sam sem to že videl in verjetno še bom. Ne glede, kakšnega kova je kandidat od njega se pričakuje tudi to, da je komunikativen do te mere, da se zna pogovoriti. Verjeli ali ne, mnogi se ne znajo. Ampak določena podjetja pa to strogo zahtevajo. Tudi svoje nove kandidate dajo v izobraževanje. TUdi v kakšno odvetniško pisarni, da tam spoznajo še bolj tisti del kreganja, ki ga do sedaj niso bili deležni.

 

Pravnika išče tudi notarka

Da. Med oglasi je možno tudi videti, da pravnika išče tudi notarka. Skratka nabor podjetij je kar velik. Tukaj pravnik ni opredeljen in vezan samo na odvetniško družbo. Ne ni. Lahko je njegovo znanje uporabljeno tudi drugje. Mogoče manj stresno, a bolje plačano. Tudi to je lahko neka pot, zakaj nekdo gre v pravno službo, kot pa med odvetnike. Ker nenehen boj, strah, kričanje in živci niso za vsakogar. Jaz vseh teh pritiskov, ki jih vzdržijo pravniki ne bi vzdržal. Niti za sekundo nisem pomislil, da bi to bil moj poklic. A vedno bolj opažam, da je prekleto zahteven.

 

Kje se da najti kakšno delovno mesto za pravnika?

Tukaj je povezava : https://m.ess.gov.si/iskalnik/rezultati?idArea=16&idRegional=

 

Ampak tudi tukaj je lepo, da ima oseba dober osebni življenjepis

To pa je nekaj novega, kajne? Seveda ni. Tukaj je doma čisti profesionalizem. Brez napak. Brez pozabljenih dokumentov. Tukaj se ne sme pozabiti ničesar in tudi beseda “dobite ob razgovoru” ne velja. Vse je treba priložiti in se tudi čisto profesionalno obnašati. In, če potrebujete takšno gradivo vam pri tem lahko odlično pomagam jaz. Pišite mi. In našli bomo rešitev.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik

Delovno mesto pravnik

5/5 - (16 votes)
Posted in Tips – smart tips.