Delovno mesto prometnik

Delovno mesto prometnik

Delovno mesto prometnik

Delovno mesto prometnik je zelo specifično. V veliki večini prometnike imajo za avtobus ali pa največ tudi Slovenske železnice.

 

Delovno mesto prometnik

Delovno mesto prometnik
Delovno mesto prometnik

Videl sem že nekaj prošenj za delo prometnik. Kaos. Zanič. Namesto, da bi pisali, kje vse jim lahko, kot prometnik pomagajo so raje osebe pisale o tem, kako so prelagale preklade v podjetju. Kako so vozile viličarja in da imajo izpit za vožnjo dvižne ploščadi. A jim to lahko pomaga?

 

Zmislite se sami

Iščete prometnika. Potem pa dobite prošnje v katerem pišejo vse drugo, samo to ne, kako bodo, kot prometnik delali. A vam to koristi? Še enkrat. Če iščete prometnika, pa vam oseba piše o natovarjanju tovora, a pomeni, da je prometnik? Ter, da je kvalificiran za to delovno mesto? Mogoče je, ker ima izobrazbo ter nekaj izkušenj, katerih pa ni napisal. Še huje. Iščete frizerja, pa vam oseba piše, kako je oseba delala v proizvodnji. Ali pa iščete tajnico, pa vam oseba piše, kako dobro kavo zna skuhati. Kako pa je pri vam?

 

Ste kdaj kupovali avto?

To je resnično med resničnimi. Ste kdaj kupovali avto? Potem ste prišli do prodajalca in ga vprašali, naj vam nekaj o tem avtu pove. Do njega ste prišli, ker imate problem. Rabite nov ali drugi avto. Nekaj je na tem, da želite nov avto. Nek problem je, da potrebujete rešitev. Rešitev je samo ta nov ali drug avto. Rešitev je avto. In, ko prašate glede avta, vam oseba začne prodajati WC školjko. Pa zagotovo ga boste gledali postrani. Si tudi nekaj drugega mislili, kajne? In tako je v prošnji za delo. Pričakujete, da vam bo nekdo pomagal, potem pa spoznate, da se na to temo sploh ne ozrejo. Nič o tem ne napišejo.

 

Problemi so še vedno

Če ne pridete do razgovora je problem. Nekaj je narobe z vašo prošnjo za delo. Nekaj zagotovo je. Predvsem, ker pišete o tem, kaj ste delali prej in ne, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate. In to je bistvo problema. Kje pa vse ostali vi? A pošljete 10 prošenj, pa nobenega odgovora? Potem je nekaj narobe. Nekaj hudo narobe. Sedaj je tako, da ne boste ostali brez praznih rok. Pošljite mi gradivo, pa boste dobili brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Delovno mesto prometnik

Delovno mesto prometnik
Delovno mesto prometnik

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (32 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri