Delovno mesto receptor

Delovno mesto receptor

Delovno mesto receptor

Delovno mesto receptor
Delovno mesto receptor

Delovno mesto receptor je lahko idealna za zaposlitev za osebo, ki ima potrdilo glede invalidnine in vsega tega, kar oseba ne sme in more delati.

 

Delovno mesto receptor ter kakšne so možnosti

Receptor je lepo delo. Seveda je odvisno v kakšnem podjetju si. Vendar je skupek celote podobe – si prva oseba, ki jo stranka vidi, ko vstopi v samo podjetje. Tudi samo delovno mesto receptor ni preveč naporno. Seveda imajo določena podjetja tudi nočno delo ter varovanje okolja. Skratka pri njih receptor gre tudi malo na sprehod po poslopju in pazi na varnost.

 

Delovno mesto receptor ter kaj napisati?

Opa. Tukaj pa se bomo malo ustavili. predvsem iz tega pogleda, da je to kar priljubljeno delovno mesto. Plača je minimalna, a ni preveč zahtevno. Sedaj, če ste oseba, ki išče res preprosto delo potem je receptor lepa priložnost tudi za vas. Vendar, kaj za hudiča napisati, da boste prišli vsaj do razgovora. Pisati morate predvsem o sebi in vsem tem, kje jim lahko najbolj pomagate. Ne pisati, kaj ste delali drugje. Ne. Pišite o tem, kje boste pomagali samemu podjetju. In tukaj je razlika. Torej pišite, kaj bo samo podjetje pridobilo z vašim delom.

 

Kakšno korist bo imelo podjetje z vašim delom?

Torej, kaj je tisto, ki poudarja vas značaj do boljšega oz. odličnega dela? Pišite o tem. Uuuu … pa ne pozabite dopisat in pripisati tudi nekaj o vas samih. Kako delujete na delovnem mestu. Ne pisat o tem, kaj iščete -> ker to prav nobenega ne zanima. Pa ne mi zamerit. Ampak podjetju je vseeno, kaj si vi želite.

 

Če potrebujete pomoč, sem vam na voljo

Pišite mi. Naj vas ne bos strah. Lahko vam pomagam. Skratka vem, da je prošnjo težko napisati. Res. V to sploh ne dvomim. Nekaj pa lahko za vas naredim brezplačno. Brezplačno vam pogledam sedanjo gradivo, ki ga pošiljate in vam ga pokomentiram. Da. Enostavno. Pošljite, kaj imate in dobili boste komentar. Vsaj nekaj boste dobili. Da boste takoj vedeli, kje delate napake. Mogoče boste prebrali tudi to, da je direktorju res vseeno, da radi berete romane ali ljubezenske zgodbe.

 

Skratka, do razgovora se težko pride

In tukaj vam lahko pomagam jaz. Seveda ne morem niti jaz priti mimo vez in poznanstva, ampak, če pa tega ni – pa je lahko drugače. zato se sama vztrajnost zelo pozna. Tukaj je potrebno biti vztrajen, iskati potencialna podjetja, klicat in pisati. Jap … treba je biti angažiran 100 na uro 🙂

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.

Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Delovno mesto receptor

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

Delovno mesto receptor
Delovno mesto receptor
Delovno mesto receptor
Delovno mesto receptor
Delovno mesto receptor
Delovno mesto receptor
5/5 - (8 votes)