delovno mesto z znanjem tujega jezika

Delovno mesto z znanjem tujega jezika

Delovno mesto z znanjem tujega jezika

Delovno mesto z znanjem tujega jezika

Ste se kdaj vprašali, kako za hudiča pa je ta oseba dobila to zaposlitev? No, jaz sem se. In to res veliko krat. Pri tem sem spoznal, da je bila velika večina preko vez in poznanstev, a nekateri pa so presenetili.

 

Tudi sami razgovori so lahko presenetljivi

Delovno mesto telefonistke v klicnem centru.
To delovno mesto je bilo predvsem sprejemanje klicev strank in nadaljnja pomoč ter posredovanje informacij. Seveda z znanjem tujega jezika – angleščina. Na ta oglas se je prijavilo več kot 53 oseb. Povabili smo 10 oseb na razgovor. Spomnim se punce, ko je vstopila v sam prostor. Vsi smo se začudili in malo spogledali. Punca je imela svoj darkerski stil. Vsa oblečena v črno, pirsingi, tetovaža na vratu in rokah ter absolutno bulerji getta grip. Zelo podobne bulerje sem tudi sam imel v srednji šoli.

 … Juhh to so bili časi …

OK gremo dalje. Ounca je res vizualno izstopala. Ko smo ji postavili prvo vprašanje pa nas je popolnoma zabila. Odgovarjati je začela v čistem angleškem jeziku. No do takrat sem zase mislil, da znam angleščino dobro. Ko pa sem slišal njo govoriti pa sem raje samo poslušal. Spoznali smo, da je punca bila 3 leta v ZDA pri prijateljih in tam delala v proizvodnji, trgovini in kjer koli je delo dobila. Zaupala nam je tudi, da je tam živela boljše vendar jo je nazaj prinesla ljubezen in sedaj je tukaj v Sloveniji za stalno.

 

Delovno mesto z znanjem tujega jezika in črni bulerji

Ta punca nam je dala vetra. Na samem razgovoru je dokazala, da zna točno to kar potrebujemo in iščemo. Še več. Naredila je domačo nalogo. Pripravila je tudi scenarij, kako bi se ona oglasila na telefon in stranko umirila in ponudila potrebno pomoč. In vse to v tekoči angleščini. Jaz sem bil prav navdušen nad njenim znanjem in govorjenjem brez zatikanja. A kaj bo na koncu rekel direktor? On išče osebo? On je tisti, ki bo osebo moral vpeljati v sam proces dela. Ja on je tisti.

 

Težki razgovor za delovno mesto z znanjem tujega jezika

Na tem razgovoru so bile tudi osebe, ki so imele poklic : profesorica angleščine in nemščine. To je bila zelo huda in težka odločitev. Direktor si je vzel kar nekaj časa, da je razmislil o celoti in potem smo se dobili ter šli skozi prav vsi vpleteni. To so bili; direktor, njegov pomočnik ter jaz. Skoraj vsaka oseba je imela velik doprinos podjetju. Jojj tako težko je to, da ter kar …

 

Toliko na kratko
Če potrebujete dobro napisano prošnjo za delo – vam lahko pomagam
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

delovno mesto z znanjem tujega jezika

delovno mesto z znanjem tujega jezika

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>
Posted in Tips – smart tips.