Delovno mesto

Delovno mesto

Delovno mesto

Delovno mesto

Delovno mesto

Kakšno delovno mesto pa pravzaprav iščete?” je direktor vprašal kandidata.  Le ta mu odgovori “Takšno, kot je vaše. Malo dela, velika plača s službenim avtomobilom“.

 

 

Delovno mesto

Ko iščemo zase neko primerno delovno mesto moramo že v naprej vedeti, kaj bi sprejeli in kaj ne. Tukaj imajo največje problem mlada generacija. Ker imajo dokončano šolanje, služb z njihovo izobrazbo pa ni so primorani, da si sami poiščejo delo v kateri drugi panogi. Pri tem sem se spomnil kar nekaj primerov :

Primer št. 1
Prijatelj, kateri je po izobrazbi učitelj matematike sedaj dela v avtopralnici. Seveda nudi inštrukcije, vendar je 8 ur lepo zaposlen v avtopralnici.

 

Primer št. 2
Spoznal sem osebo, kateri dela na bencinskem servisu preko svojega s.p.-ja ter je po izobrazbi teolog. Popolnoma nekaj drugega ta oseba dela, kot pa je študirala.

 

Primer št. 3
Oseba po izobrazbi univ. dipl. inž. strojništva je zaposlena kot fotograf in slika samo pogrebe.

 

 

Delovno mesto ter vaša pričakovanja

Seveda je več kot idealno, da je vaše delovno mesto primerno tudi vaši izobrazbi ter šolanju. Zato je potrebno vztrajati in iskati kontakte že med samem šolanju. Tudi sama praksa je dobrodošla, saj spoznate delodajalca ter delodajalec spozna vas. Če ste pridni vas bo mogoče zaposlil.

 

 

Delovno mesto brez izobrazbe

Ne smete biti jezni, če ste na delovnem mestu za katero sam delodajalec ne predpiše določene izobrazbe. To so lahko dela v proizvodnji ali kot čistilka
pa še kje se kaj najde. Da, seveda tudi v gostinstvu 🙂

 

Kako vam lahko pri pomagam jaz

Veste, ko boste videli en dober oglas v katerem se boste že videli na delovnem mestu in se zelo razveselili je to nekaj izjemnega in fantastičnega za vas. Druga možnost pa je ta, da na to podjetje sploh ne boste poklicani ter niste imeli možnost spoznati direktorja ter mu vse povedati o sebi.
Tukaj s prstom kažem na vaše gradivo ali je to prošnja za delo ali pa sam življenjepis. Ne glede kaj pošljete mora to biti napisano tako, kot treba.

 

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Hvala lepa ter držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : delovno mesto

Delovno mesto

Delovno mesto

Delovno mesto

Delovno mesto. Delovno mesto

Posted in Tips – smart tips.