Depresija in nočno delo

Depresija in nočno delo

Depresija in nočno delo

Depresija in nočno delo je strašansko vznemirjanje samega človekovega telesa. če osebi to ne paše, a mora zaradi drugih okoliščin je njegovo telo pod velikim pritiskom. Še huje. To na koncu privede do depresije, ki pa je težko ozdravljiva in na sami osebi pušča žal velike posledice.

 

Depresija in nočno delo

Depresija in nočno delo

Depresija in nočno delo

O tem lahko pišem in pišem. Tudi, ko se z osebami pogovarjam mi same priznajo, kakšne probleme imajo ter njihovo čustveno stanje se pozna tudi navzven. Žal. In to sploh ni dobro, a osebe se tega ne zavedajo vse dokler ne poči. A je potem kriv delodajalec? Ne. On nikogar ne sili. Vsakdo ima možnost delati pri tem delodajalcu ali pa ne. Če osebi, kaj ne paše lahko gre vstran. Če pa oseba misli “saj meni se to ne more zgoditi” pa se, potem pa si je za celoto kriva oseba sama.

 

Zelo hud pojav!

In zelo pogost. Kaj pri tem lahko svetujem? Predvsem začetni obisk zdravnika, ker le ta, vam bo lahko povedal, kako dalje. Mogoče tudi sprostitev, masaža ali meditacija. Mogoče ali pa v veliki meri pomaga tudi to. A to je vaš korak ali se boste za to odločili ali ne. Gre za veš zdravje in glede njega odločate sami. Popolnoma sami.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Žal vam tukaj pri oz. na temo deplesije ne morem kaj veliko pomagati. Lahko pa vam pomagam pri prošnji za delo. Če mi jo pošljete boste od mene dobili brezplačni komentar. Še več, kar morate vedeti je tudi to, da je ne bom popravljal. Ne. Ker je to vaša stvar in vaša skrb. Jaz vam bom povedal samo, kaj me moti. Če boste to upoštevali boste, če ne je to spet vaš stvar in vaša odgovornost. A nekaj zagotovoje, če ne pridete med 20 poslanimi prošnjami za delo na 1 razgovor.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Depresija in nočno delo

– – – – – – – – – –

Depresija in nočno delo

Depresija in nočno delo

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.