dobil sem povabilo na TV

Dobil sem povabilo na TV

Dobil sem povabilo na TV. Da, jaz sem dobil povabilo na TV. Ampak zakaj?

Dobil sem povabilo na TV

Da. Dobil sem povabilo na TV. Ampak sem ga zavrnil. Razlog je preprost. “Simpl, kot pasulj“. Moram vam priznati, da sam gledam TV zelo malo. To lahko napišem nekaj ur na teden. Ne vem, kaj se dogaja. Vem samo to, kaj povedo po radiju. Tako da … ampak to oddajo poznam. Tudi ustvarjalci te oddaje poznajo mene in moje delo. Poznajo in vedo zakaj se trudim in borim.

 

Zakaj sem zavrnil povabilo na TV?

Bom napisal iskreno. Razloga sta dva. Prvi, ki je zame res najpomembnejši je ta, da to oddajo sem nekaj časa nazaj spremljal in v celi oddaji niso povedali nič konkretnega. Same obtožbe drug na drugega.

 

Drugi razlog

Drugi razlog je pa ta, da sem pred leti že hotel biti gost v tej oddaji, vendar sem se jim zdel premalo kompetenten in neznan. A sedaj pa sem za njih znan, ali kaj? Veste pri meni je tako, če potrebujem pomoč in je ne dobim, grem drugam. Vendar s tem, ki mi ne želi pomagati nimam nikoli več stikov. Ne-ne. Zakaj pa bi jih imel? Res je, da je moj projekt Pomoč pri zaposlitvi sedaj se lepo razširil in lahko priznam, da izpolnjujemo zadane cilje tudi brez pomoči televizije. Tako, da sem celoto zavrnil.

 

Prošnja za delo

Dragi moji. Želim vam povedati le to, da sam vem, kako je na začetku. Ko nekoga prosiš pa te ignorira. Čez čas, ko pa narediš nekaj iz tega pa se vrti okoli tebe, ker ve, da bo imel on korist od tebe. Zato ne zanemarite tega, ko vam napišem, če me potrebujete mi pišite.

 

To je toliko na kratko

Če me potrebujete mi pišite
Sandi


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

dobil sem povabilo na TV

dobil sem povabilo na TV

dobil sem povabilo na TV

dobil sem povabilo na TV

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.