Dobro plačano ročno delo

Dobro plačano ročno delo

Dobro plačano ročno delo

Dobro plačano ročno delo je veliko krat povod, da se odloči, da bo raje delala v proizvodnji, kot pa nekje v pisarni.

 

Dobro plačano ročno delo

Dobro plačano ročno delo

A kaj, ko pa je ročno delo plačano bolj manj, kot dobro. So pa izjeme, ki pa jih je potrebno iskati. A so. Vendar jih je zelo malo.

 

Ročno delo v proizvodnji

Prijateljica je bila poslovodkinja v znani trgovini. Dala je odpoved ter se zaposlila v proizvodnji. Od 1.300€/mesec je šla na 1.030€ na mesec. Razlog? Za njo denar ni vse. Še, ko je imela dopust, ga ni imela. Šefom je bilo res vseeno ali je bila na dopustu ali ne. Klicali so jo ter morala je biti dosegljiva in tudi prenosnik je imela zraven. Eno leto to ni naredila in ni bilo OK. Poslala jih je nekam in šla vstran. Sedaj se ima zelo lepo.

 

Pomočnica v računovodstvu

Tukaj sem mislil, da ima oseba večjo plačo. A jo je imela samo 1.220€. Nič več. Pa je imela zelo odgovorno in stresno delo. Delala je ves teden od 08.00 pa vse do 17.30 ure. Nadur ni dobila plačanih lahko pa jih je koristila, ko je bil čas zato. Skratka – nikoli. Dopust je tudi bil bolj služba, kot pa veselje z otroci. Dala odpoved ter se zaposlila v znanem podjetju, ki imajo pekovske izdelke.

 

Skratka za nekatere plača ni vse

K pogojuje tudi urnik in način dela. Ko ima oseba enkrat dovolj strank in tega dela več noče imeti si išče bližnjice, da čim prej gre od podjetja vstran ali pa prosi za drugo delovno mesto.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. To se nanaša samo na tisti del vašega življenja, ko ne pridete do razgovora. Ne glede koliko prošenj za delo ste poslali, a če ni rezultata je nekaj narobe z vašim gradivom.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Dobro plačano ročno delo

– – – – – – – – – –

Dobro plačano ročno delo

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.