Dodaten zaslužek 2022

Dodaten zaslužek 2022

Dodaten zaslužek 2022

Dodaten zaslužek 2022 mora biti legalen. Še posebej pa, da država od tega tudi nekaj ima. Ker, če ne … sploh ni OK!

 

Dodaten zaslužek 2022

Dodaten zaslužek 2022

Veliko je pisanja o tem. A pazite na svoj denar. Še bolj pa, da boste drugega plačali in mu nakazali denar, da vam bo nekaj povedal. To je pa absurd. Plača se samo takrat, ko ima oseba veliko težavo in išče znatno pomoč. A pri dodatnem zaslužku pa ni tako. Tam je drugače. Tam se gre samo za denar. Za plačljivo uslugo. Ali vam bo uspelo ali ne je odvisno samo od vas samih. A na koncu oseba spozna, ne glede kako bi se razpolovila želenega zneska ne bi morala dosegati. Ker ne gre. Premalo časa na teden ter vse ni odvisno od delavca ampak od celotne okolice.

 

Osebe delajo samo eno veliko napako!

Samo eno. Nič več. In še ta je tako velika, da malokomu uspe, pa čeprav vsi govorijo, kako so sami uspeli. A niso.

 

Pa gremo od začetka

Poznam veliko oseb in to res veliko, ki govorijo, kako dodatno služijo. Kakšne bujne in visoke vsote € pridelajo na mesec. A res? Ne. Popolnoma lažejo. Dokazano lažejo. Pa saj se vidi, če nekdo dodatno res dobro služi. Pa to se vidi iz vesolja.

 

Ni mi jasno …

Včeraj sem bil na kosilu s poslovnežem, ki ima denar. Res veliko. Če sedaj neha delati lahko preživi družino do 3 kolena naprej. A ima velik problem.

Rekel mi je “Sandi tukaj zgoraj …”

  • Je samo. Sem osamljen in brez prijateljev, ki bi lahko šel z njimi na pivo ali špricar
  • Je težko. Treba delati, da ohranjaš to konstanto pritoka denarja za v naprej
  • Čeprav imam veliko, hkrati nima tistega, kar res potrebujem

 

Tukaj se vedno sprašujem, a se splača in kakšna je ta cena

Viralno je lahko vsak bogat. Ima nekaj s čimer se lahko pohvali. A je ta hvala res resnična in pristna pa naj vsak presodi.

 

OK … napaka

Oseba išče denar v tistem segmentu, kjer drugi pišejo, da ga je tam največ, a sami pa s tem nimajo izkušenj. Lep primer je moj kolega, ki je bil nagovorjen, da kupi svojo spletno trgovino. A o tem nima pojma. Res nima pojma. Popolni idiot v tej smeri. A podjetju mu je garantiralo, da mu bo postavilo spletno trgovino, vzpostavilo vse povezave za plačilo VISA, PayPal, in vse ostalo. Cena oz. odlična investicija je bila samo 3.000€. In res, moj prijatelj ima v 10 dneh svojo spletno trgovino. Plačal samo 3.000€. Vse dela, kot treba. Lepa in veliko izdelkov. In to je to. In potem v enem mesecu proda 0 artiklov. Nula. Nič prodaje, ker ni nič obiska. Potem spet kliče podjetje pa mu naredijo dodatno reklamo. Plača 200€, da mu naredijo oglaševalsko kampanjo pri čemer vplača 400€ za reklame. In v tistem mesecu nekaj malega proda.

 

Tam za 63€

Spet. Podjetnik prijatelj ne obupa in gre dalje. Spet plača 200€, da mu naredijo za 400€ oglaševalsko kampanjo. Enak polom. Premalo prodal, da bi pokril vsaj te stroške. In to se lahko nadaljuje v nedogled. Pri 8.000€ vložka obupa in vse pusti.

Kaj je nauk : če ste odvisni od drugih ne bo nekega uspeha, ker vsak bo za svoje znanje kasiral.

 

Dodatnih 2000€ na mesec

Spoznal sem osebo, ki dopoldan dela, kot voznik, popoldan pa kot polagalec ploščic – keramičar. Res je, da na teden zasluži samo 2.000€, a to je za njega dovolj. Več ne želi, saj je naporno. A teh nekaj dni na mesec že potrpi.

Nauk : dena in služi tam, kjer se sam zelo spozna

 

Kaj želim napisati?

Če ste nekje mojster delajte to dalje. Če pa ne in boste odvisni od drugih pa bo težko. Zelo težko.

 

Še huje pa je to

Tukaj je članek, kjer Slovenci najbolj služijo. Zraven boste dobili vso gradivo in vso obrazlago. Cena je 100€. Ampak zavedajte se, da to članek, kjer Slovenci najbolj služijo. A bi ga kupili?

 

Jaz ne

Ker iščem delo v tistem segmentu, kjer znam sam najbolj in ponujam tisto znanje na katerega se lahko zanesem. Pisano po domače : delam to, kar najbolj znam. Zato pa drugih ne rabim.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Dodaten zaslužek 2022

Dodaten zaslužek 2022

 

Lepo pozdravljeni,. Tudi sam iščem nekaj dodatnega. A imaste kaj?

Ne.

 

Pri pregledovanju spleta sem naletela na vašo spletno stran. Tudi sama iščem dodatni zaslužek. Bi mi lahko kaj več povedali, kaj ponujate in kako se da zaslužiti? Že v naprej hvala.

Žal nimam nič, ker dodatnega zaslužka ne ponujam.

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.