dodaten zaslužek na domu

Dodaten zaslužek na domu

Dodaten zaslužek na domu.

Dodaten zaslužek na domu

Lepo pozdravljeni dragi moji iskalci zaposlitve ali pa boljšega življenja.
Vedno več oseb mi piše na temo “dodaten zaslužek na domu” in tudi sam sem začel kar veliko gledati po spletu, če je kaj pametnega in kaj vse se sploh ponuja.

 

Pa gremo malo iskat

Najbolj pogosto je oglaševanje s pomočjo Googla.
Uporabi Google AdSense – Google.com‎
www.google.com/AdSense‎

Vse kar morate imeti pri tem je, da imate dostop do spleta na katerem lahko lepo pišete vaše bloge ali pa urejate spletne strani. Poanta vsega tega je, da lahko potem sami avtomatsko vnesete določen oglas v vaš blog in ko ali pa če kdo na njega klikne vi dobite določen znesek. Idealni primer bi lahko bila ta moja stran. Ampak, kot ste sami opazili na njej ni oglasov.

 

Youtube.com

Fantastična zadevica. Gor samo nalagate svoje videje in oglasi se kar sproti prikazujejo. Če ob gledanju vaše zanimive ideje nekdo klikne na oglas ste spet pridobili določeno vsoto denarja. Poznam kar nekaj ljudi, ki zaslužijo 4-7 eur na mesec samo s tem.

 

Spoznal sem, da je za vse potreben računalnik in vsaj malo domišljije in malo računalniškega znanja. Saj, če znanja ni se ga da lepo naučiti. Vendar določene osnove pa boste morali znati.

 

Dodaten zaslužek na domu – masaža

Moja prijateljica je odlična maserka. Po poklicu pa kozmetični tehnik. Vsi bi jo zaposlili, če odpre svoj s.p. ali d.o.o.. Skratka, da ima svoje podjetje. Prav nobeden do sedaj je ne bi zaposlil kljub temu, da je 5 let vodila celoten kozmetičen salon. Prijateljica se spozna na svojo dejavnost. In odločila se je, da bo ponudila masaže na strankinem domu. Po treh mesecih ji je steklo tako lepo, da ima svoje podjetje in dela zase. In sedaj dela samo to. Nič več manikure, pedikure, čiščenje obraza, … Samo masaža.

 

Dodaten zaslužek na domu – telefonistka

Oseba je imela delovnik od 06.00 do 14.00 ure. Lahko fizično delo v proizvodnji. Domov je prišla ob 14.40 naredila kosilo in potem se usedla pred TV in gledala vse nadaljevanke. Zalomilo se ji je, ko je bilo potrebno kupiti drugi avto. Ni imela ničesar na strani. Denarja ni šparala, ker ga ni imela. Zavedala se je, da je potrebno nekaj zraven delati. Nekakšen dodatni zaslužek. Poiskala je preko FB vse svoje prijatelje, ki so malo podjetni. Priskočili so ji na pomoč.

Vzame telefonski imenik

Sedaj je njen plan takšen; pride domov, vzame telefonski imenik in začne klicati in prodajati. Ko proda prvi izdelek, gre delati kosilo, si vzame čas za kosilo, ko konča s s kosilo gre naprej klicati. Ko proda drugi izdelek ne kliče več. To je za njo dovolj. Lahko je v 10 minutah ali pa po treh urah. Ne gleda na čas. Od izdelka zasluži 2 . Njena matematika je takšna; 2 izdelka na dan po 25 dni = 100€ dodatnega zaslužka na mesec. In to ji zelo ustreza. To pa zato, ker sploh ne rada prodaja preko telefona. Ampak ji gre in s tem si nekaj malega zasluži.

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : dodaten zaslužek na domu

Mnenja na temo – dodaten zaslužek na domu
– – – – – – – – – – –

Dodatno položnico

Mihaela, Trzin
Dodaten zaslužek na domu bo verjetno nuja za vsakogar, ki dobiva minimalno plačo. Tukaj gre verjetno samo za to, da se zasluži vsaj za eno dodatno položnico ali pa dve. S tem bi večina pridnih Slovencev zelo zadihala in si opomogla in tega, kjer so sedaj. Da se preživljajo iz dneva v dan.
– – – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

dodaten zaslužek na domu

dodaten zaslužek na domu

dodaten zaslužek na domu

dodaten zaslužek na domu

 

dodaten zaslužek na domu

dodaten zaslužek na domu

Prošnjo vam napišem jaz

 

Povzetek :
Dodaten zaslužek na domu
Naslov :
Dodaten zaslužek na domu
Opis :
Vedno več oseb mi piše na temo "dodaten zaslužek na domu" in tudi sam sem začel kar veliko gledati po spletu, ...
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.