Dodatni zaslužek preko spleta

Dodatni zaslužek preko spleta

Dodatni zaslužek preko spleta

Dodatni zaslužek preko spleta je pa lahko nekaj o čemer se znam in lahko pogovarjam. S tem imam izkušnje. Tako dobre, kakor tudi slabe. A pisal bom o vsem.

 

Dodatni zaslužek preko spleta

Dodatni zaslužek preko spleta

Dodatni zaslužek preko spleta

Pa gremo od začetka. Pred leti je prijatelj začel z dodatnim zaslužkom preko spleta. Prečesal ves google in spoznal nekaj. Res je, da ne rabi pameti zato, ker tako so mu povedali drugi, rabi le nekaj denarja, da celoto vso postavi in začne služiti. In začelo se je. Začel je sodelovati s podjetjem, ki mu je to vse lepo obrazložilo. Najel jih je. Plačal za postavitev spletne strani in potem … potem je to to. Če imate spletno stran še ni pogoj, da bo nekdo kaj kupil. Oz. bom tako napisal. Stran obstaja, ampak trebajo kupci na njen. Nekdo mora priti na to spletno stran. A zastonj spet ni nič zastonj. Treba je plačati reklamo. In je. Plačal je reklamo za 500€/mesec. In nekaj se je začelo. Nekaj je prodal. A premalo, da bi si pokril stroške.

 

In potem je prišla reklamacija

Smo v Sloveniji. če nekdo napiše reklamacijo jo je treba rešiti. Vsaj priporočljivo je. Razen, če se prodajajo artikli v druge države, potem je lahko druga zadeva. Vendar gremo nazaj na dodatni zaslužek preko spleta. Prijatelj je imel spletno trgovino za katero je moral plačevati dodatno reklamo reklamo. Vsaki mesec posebej. In potem po 4 mesecih nenehne reklame se je zgodil čudež. Ta mesec ni reklamiral in prodal je 5 artiklov. Kar pomeni, da je nekdo že poznal stran in je nekaj kupil. A ta nakup je v celoti bil 230€. Kar pa v treh mesecih reklamiranja, ki je prišel 1.500€ še vedno ni držalo vode in vedno bolj je tonil in tonil. A si ni dal reči, da mu ne gre. Treba je vztrajati do konca. In je. Na koncu je ostal sam. Prijateljica ga je zapustila, ker je začel delati na spletni trgovini pa čeprav ni imel pojma o tem. Res ni imel in še sedaj nima. Kaj pa je on delal na spletni strani pa se meni osebno ne sanja, ker nima pojma.

 

Torej, kdo mu je to delal?

Ja podjetje seveda, ki se na to spozna in to lepo računa. Čeprav so rekli, da so najcenejši in da se jih bo malo uporabljalo so na koncu le prišli do lepega zneska, ki ga je moj prijatelj pričakoval. In to je bilo 150€/mesec. Torej, 500€/mesec oglaševanja + 150€/m, da so ga podpirali in mu pomagali. Rezultat je pa bila premala prodaja, da bi vse to pokrivala. A za to pa samo podjetje ni bilo odgovorno. Oni so naredili vse, kar so mu rekli in tega so se držali. A vsak njihov klik je nekaj stal. A prijatelj še ima to spletno trgovino? Ne.

 

Če želite uspeti na internetu morate imeti nekaj znanja o tem

In res je, da morate nekaj vedeti. Vsaj to, kako celota poteka in kako bodo kupci prišli do vas. Kupcem je treba poslati reklamo, da vas sploh vidijo in opazijo. In reklama stane. Vse stane. In, če nimate sedaj nekega osnovnega znanja vas to lahko potepta. To je dejstvo. Poznam velike primere, ki so hoteli in si želeli, a za vse je potrebno znanje. Vsaj za internet je potrebno znanje. Sem spoznal te, ki so mi povedali, da znanja ne rabim in da za vse znajo oni poskrbeti. Sem spoznal take. A vse so računali.

 

Po drugi strani pa sem spoznal, da tako dobri pa spet niso

Ali se spletna trgovina ali bilo kateri drugi spletni projekt lahko lepo pelje in služi brez reklame? Ne. če mi ne verjamete povprašajte druge. Poglejte, koliko se vsi reklamirajo. Reklama na vsakem koraku. In, če reklama ne bi bila potrebna potem zagotovo ne bi reklamirali in plačevali te lepe vsote tistim, ki reklamo nudijo. Splet je splet. Če nimate obiskovalec je enako, kot da nimate prav ničesar. Ampak to podjetje samo zna urediti spletno trgovino, uvoziti artikle in celoto reklamirati. In seveda vse je plačljivo. Kaj pa ostala sredstva, ki se ne rabijo plačati? Tega pa ne pove. Niso povedali, da obstaja email pošta, FB stran, itd. …

 

Za na konec

Težko je, ko vam nekdo obljublja bogastvo pri tem pa vam ne pove, koliko so dejanski stroški vsega. Pri mojem prijatelju je šlo a dropshipping preko Aliexpress-a in le ta je pogorel na celi črti. Prvič, ker ni imel znanja, kako se temu streže, drugič pa ato, ker vse, kar je potreboval je moral plačati. A na koncu je bil v minusu. Velikem minusu. Kaj sledi? Celoto je opustil, kot nekaj iz česar se ni prav nič naučil. Mogoče le to, da spletna trgovina ni za njega. Tudi tukaj nekaj moraš znati.

 

To je to!

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Dodatni zaslužek preko spleta

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.