Dodatno delo obala

Dodatno delo obala

Dodatno delo obala

Dodatno delo obala si vsak najbolj predstavlja tako, da ob rednem delu še nekje drugje lahko kaj zasluži.

 

Dodatno delo obala

Dodatno delo obala

Dodatno delo obala

To je težko. Treba je pa poznati tiste, ki to nudijo. Tukaj sem do sedaj prišel do tistega zaključka, da se da, ampak ne smeš biti preveč izbirčen in treba se je truditi. Prekleto potruditi, da se še tam pridobi tisti še bolj težko zaslužen EURO.

 

Tukaj je nekaj del

  • pomoč zavarovalnega zastopnika
  • delo v klicnem centru
  • delo na 090 telefonski liniji
  • skrb za vozi park podjetja
  • prodaja knjig ali kaj drugega od vrat do vrat
  • prodaja kozmetike od vrat do vrat

 

Evo. Sedaj ste videli, da je to zgoraj dokaj naporno. In zahteva veliko časa in še več tiste, kar malo katera oseba tudi ima.

 

A se splača?

Pojma nimam. Potrebna ja računica in tisto, kar nekdo vloži in tudi ven dobi. Mnogi so obupali, a za njimi pa prihajajo mnogi, ki mislijo, da pa bodo le uspeli. A, če oseba nima tiste detajlne predstave v kaj se spušča in koliko nečesa bo morala preživeti … je to na koncu samo še konec tistega, kar so pa prej imeli. Zato to ni lahko. Oseba si lahko misli, saj bom poskusila, a to je premalo. To je brezveze. če oseba ne reče, da bo naredila točno toliko in toliko … potem ima to smisel. Drugače pa ne. Kar se pa tiče zavarovalniškega dela pa vsak rad proba, a na koncu pa so zelo razočarani in se jim več ne da. Tukaj potem ne igra več tista vloga dodatnega denarja, ampak naenkrat je oseba spoznala, da pa le ne rabi tako trdo delati, da si nekaj dodatnega zasluži.

 

Kaj se splača?

V tem, kar delate bodite najboljši. In, ko bo napočil tisti pravi čas za vas boste lahko rekli “šef ali direktor prosim za povišico” in potem res ne boste rabili misliti na dodatno delo. Ne. Fokus je samo v tem, da boste s svojim znanjem in delom, ki ga že znate prinesli nekaj več in s tem pridobili tudi povišico. In to je tisto, kar se najbolj splača. Če pa ne dobite tiste povišice pa si idite iskati novo delo. Drugega delodajalca. Drugo delovno okolje, kjer bo mogoče boljša plača.

 

Imate dobro prošnjo za delo?

Upam, da. Ker to ej glavni ključ. Čeprav se dnevno slišim z mnogimi vsi misljo, da imajo zelo dobro prošnjo za delo. A na koncu le ni tako. Ko oseba piše o tem, kaj si želi in kakšna je njena družina je že tukaj na slabi poti. In je. Takih prošenj za delo ne mara nihče. Ne. In to gre v koš. Direktno v koš. Brez ovinkarjenja. Tukaj je potreben drugačen pristop ter ubrati tiste besede, ki veliko več povedo o vas samih, kot pa to, kar si vi želite. Nekaj pa je zagotovo resnično -> direktorju je vseeno, kar si vi želite. Res mu je.

 

Potrebujete prošnjo za delo?

Pišite mi, ker jaz vam tukaj lahko mogoče zelo dobro pomagam. Se spoznam na to. Pišite in slišali se bomo ter pogovorili.

 

Brezplačno

Edino lahko vam brezplačno pokomentiram vaše gradivo. To pa sploh ni problem. Tako boste videli, kaj se da spremeniti in izboljšati.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Dodatno delo obala

Dodatno delo obala

Dodatno delo obala

 

5/5 - (20 votes)
Posted in Tips – smart tips.