dodatno delo

Dodatno delo

Dodatno delo. Večna jih res išče dodatno delo.

Dodatno delo

Veliko ljudi me sprašuje in prosi, če imam kakšno dodatno delo. Žal ne. In tudi se še nikoli nisem poglabljal v dodatno delo. Vendar pazite vem pa, da je tu lahko veliko neznanih kljukic, ki vam lahko zelo škodujejo. Zato pazite, kakšno dodatno delo si vzamete oz. najdete.

 

Dodatno delo doma

Dodatno delo doma lahko tudi pripomore k temu, da se zasluži vsaj za kakšno položnico ali pa kaj več. Sicer so mi pisali ljudje in pisali samo o tem, da so imeli slabo izkušnjo in da so pred delom mora sami investirati v nakup določenih artiklov, da so sploh lahko začeli. Po tem pa so ugotovili, da so morali veliko časa delati zastonj, da so to dobili nazaj. Zato pazite, kakšno je dodatno delo doma. Preden začnete posurfajte po googlu in se prepričajte vse o tem podjetju.

 

Iščem dodatno delo

Tudi tukaj je tega kar veliko. Žal ne morem pomagati, ker nisem prav nobenega podjetja spoznal, ki bi dodatno delo ponujalo. Vseeno “iščem dodatno delo” tukaj je kar veliko povpraševanje. Mogoče si bom sam kaj izmislil oz. našel ter vam lahko priporočal.

 

Potrebujem dodatno delo

“Sandi potrebujem dodatno delo”, mi pišejo ljudje, ki jim sedanja plača ne zadostuje. Verjamem jim, da še imajo čas in si znajo zaslužiti dodatni euro, da si plačajo dodatno položnico.

 

Torej dragi moji. Celota je lahko počasi dobičkonosna vendar morate biti pazljivi s kom in za kakšno ceno sodelujete. Preden začnete s kom sodelovati se prepričajte o njegovih besedah, o njegovem produktu in seveda o obljubljenem plačilu. Sam osebno se takoj umaknem, ko mi nekdo pove, da je potrebna mala investicija. Pa malo razmislite : zakaj bi moral plačati, da bi začel delati s teboj. Saj vem, da vam lahko ponudijo, da boste lažje delovali kakšno orodje ali pripomoček, vendar se tukaj lahko mirne volj napiše dodatna pogodba, ki samo to orodje vključuje. Enostavno. Če ne boste delali, boste vrnili na svoje stroške, če pa boste orodje uničili, pa plačate to orodje.

 

Kaj vse do sedaj sem videl in slišal

– učenje otrok rolanja
– kidanje snega
– pomoč pri selitvah in nošenju stvari v kombi
– pomoč pri animaciji otrok in tudi samo  varstvo otrok
– pomoč starejši osebi, da gre v trgovino ali ostalih popravilih
– ostal lažja fizična delo, kot so košnja trave, pospravljanje, likanje, čiščenje, – sprehodi psa
– …

 

Varstvo otroka

Že nekaj časa nazaj, ko sem se pogovarjal z brezposelno osebo mi je zaupala, da ob določenih vikendih in praznikih čuva otroka. Rekla mi je “Sandi … ob praznikih je moja cena na uro čistih 15 eurov. Pri tem gresta zakonca na večerjo, po nakupih in ko prideta … pač prideta.“. Torej … delo je lepo plačano. Je pa res, da je ob času, ko bi tudi sama oseba rada bila kje drugje. Vendar delo je delo in tudi čas terja svoj davek. Zato, pa ima takšno ceno. Po pogovoru dalje mi je oseba zaupala, da na mesec zasluži od 120€ dalje. Njej sploh ni težko, saj je otrok priden, se rad igra, najrajši pa pogleda risanko in gre lepo spat. 🙂
He-he.

 

Vam lahko prošnja za delo pomaga,
da pridete do dodatnega dela?

Ne. Tukaj same prošnje za delo ne potrebujete. Tukaj iščejo pridne ljudi, ki želijo delati za plačilo, ki ga ponujajo. Kaj vse znate, kje delate in … tega jih verjetno ne zanima.

 

Prošnja za delo

5/5 Stars.

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : dodatno delo

Mnenja na temo – dodatno delo
.
– – – – – – – – – – –

Sam iščem, kako pametno dodatno delo …

Albin, Ljubljana
Lepo pozdravljeni. Sam iščem, kako pametno dodatno delo. Imate kaj takega, da mi priporočate? Prosim za povezavo. Hvala lepa. Albin
– – – – – – – – – – –

Mogoče nekaj malega …

Samo, Kidričevo
Sam iščem dodatno delo? Imate kakšno ponudbo, da bi mi dodatno delo prineslo vsaj 100€ na mesec? Mogoče nekaj malega ali pa pranje avtomobilov, sesanje stanovanja, …
– – – – – – – – – – –

gledal po netu …

Adam, Murska Sobota
Kje naj kaj najdem? Mi lahko poveste oz. svetujete? Kdo je pošten? Sem bil in gledal po netu pa so vsi oglasi napisani tako, kot, da boš jutri že imel plačo. pa saj to ne gre in teh nategov se jaz ne grem.
– – – – – – – – – – –

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Dodatno delo. Rabim dodatno delo. Iščem dodatno delo.
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.