Dopoldansko delo Celje

Dopoldansko delo Celje

Dopoldansko delo Celje

Dopoldansko delo Celje!

Dopoldansko delo Celje
Dopoldansko delo Celje

Dopoldansko delo Celje zna biti zelo super! In takšnih del je lahko veliko. Pomagal sem mnogim, da so do takšnega dela tudi prišli. Med temi deli je bilo; enostavno delo v proizvodnji, delo električarja od 06.00 – 14.00 ure, enostavna dela na stroju, polagalec keramike, polaganje parketa, vgradnja oken in vrat, …

 

Najde se!

Dopoldansko delo Celje
Dopoldansko delo Celje

Da. Najde se delo, ki je lahko primerna tudi za vas ter je delovni urnik dela samo v dopoldanskem času oz. od 06.00 – 14.00 ali pa od 07.00 – 15.00. Se najde. Vendar je potrebno iskati. Med drugim so tukaj tudi programerji za računalnikom, kakor tudi CNC programerji. Vendar je potrebno vztrajati, iskati in imeti vsaj tisto osnovno znanje, ki ga podjetje v prvem koraku že išče in potrebuje. Med njimi je tudi administracija in pomoč v računovodstvu. Tako. Pa gremo najprej.

 

Kaj napisati?

Dopoldansko delo Celje
Dopoldansko delo Celje

To, kar iščete je tudi izjemno pomembno, da izpostavite vaše znanje in vaše vse izkušnje iz tega področja. Pomeni, če iščete delo v krovstvu – pišite o tem. Kje lahko podjetju pomagate v tej panogi. Ne pa pisati o tem, kako ste prej delali vodoinštalacije ter bili inštruktor za B kategorijo. Saj to nobenemu ne pomaga, ali pač?

 

Potrudite se in izpostavite vaše znanje!

To ej potrebno. Razen, če pišete nekaj novega. Da vas bodo priučili. potem je treba pisanje prilagoditi. Zelo prilagoditi. Treba je pisati malo drugače. Veste nikar ne delati napake, ki jih delajo drugi. Da na podjetje pošljejo, kar nekaj. To ni dobro. Sploh pa ne za vas. Ker nikoli ne veste, kako dobro je to podjetje in kako super je lahko to delovno mesto. Zato je vaš cilj samo eden in edini. Da pridete do razgovora in sami spoznate ter ocenite. Le tako boste sami najbolj vedeli ali želite delati v tem podjetju ali ne.

 

Potem pa se je potrebno še potruditi, da delo tudi dobite!

Da. Če vam je celota všeč in ste imeli čas pogovora s sodelavci je dobro, da se potrudite in podjetju jasno poveste, da si tega dela želite. Da želite priti delati. In potem ste naredili največ. To je to. potem je čakanje. Lahko se pošlje zahvalno pismo, lahko pa tudi ne.

 

Če imate možnost spoznati delavce, jih boste vprašali kaj?

Nekaj vas mora interesirati.

Vprašajte jih ;

  • Ali je redna plača in se vse plača tako, kot treba?
  • Je mobing?
  • So sami s tem podjetjem zadovoljni?
  • Se jih veliko menjava?

 

Namreč vedeti morate, da to, kar vam direktor pove ni nujno enako temu, kar bodo povedali delavci. Če bo delavec rekel “da je v tem mesecu bila redna plača” potem je to signal, da nekdo laže. In do sedaj so vedno lagali direktorji. Vsaj po mojih izkušnjah.  Vendar do tega podatka morate priti sani. Morate sami spoznati ali želite delati za neko podjetje.

 

In sedaj je drugače!

Podjetja se vedno bolj prilagajajo sami potrebi delovne sile in morajo se. Razlog je predvsem v tem, da nimajo delavcev, če želijo nek posel izpeljati do konca. Jih ni. Poznam mnoga podjetja, ki so imela mobing in so ohranjala tiste, ki so tisti grdi mobing delale -> a sedaj jim pa manjka delovne sile! Osebe tam nočejo delati. In veste kaj? Imajo prav! Jaz osebno raje vidim, da podjetje propade, kot pa, da vzpodbuja mobing!

 

Na delavca je treba gledati s spoštovanjem

Da. Ker drugače gre vstran. In potem je podjetje prišlo do tiste točke, ko nima več izbire in je pritisnjena v kot. Ker tudi drugi zaposleni več ne bodo prosili za dodatno delo.

 

Kako pa je pri vam?

Sedaj veste, da morate od sebe oddati nekaj dobrega. Neko dobro zgodbo, ki bo samega direktorja zelo zanimala. Da jo bo prebral in vas poklical na razgovor. Morate se potruditi na drugačen način. Morate se drugače predstaviti. Cilje je tu samo eden -> razgovor. Ampak kaj vzpostaviti? Kaj napisati? Kakšne reference se naj izpostavijo? Kaj pa delovna doba na drugem ne enakem delovnem mestu? Kako pa od tega dalje? Pišite mi in poiskala bova rešitev. Nekaj se bo zagotovo našlo, da je super tako za vas, kakor za novo podjetje.

 

Pišite mi in lažje vam bo!

Kdo do sedaj je nekam prišel? Predvsem tisti, ki so si dovoli pomoči. Ter, da so šli ven iz nekih okvirjev, ki so jih imeli vse do sedaj za neke zakone. To je predvsem to, da ne rabite pisati o vaši družini ter o tem, kaj vse imate radi in kakšne hobije imate radi. Ne. Tega direktorja ne zanima. In to je samo ovira v celotni prošnji za delo. Res je.

 

Rešitev je tu!

Tukaj vam lahko pomagam jaz. Zato, ker znam. Pa še drugačne izkušnje iz terena imam, kot vsi ostali, ki samo nekaj pišejo ob tem pa niso na terenu. Niso v živo zraven direktorja. In da, dragi moji, vsaka takšna izkušnja šteje.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Dopoldansko delo Celje

Dopoldansko delo Celje
Dopoldansko delo Celje

… do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe …

Hvala lepa za vso podporo in pomoč! Prišla do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe. Super!!!!!!!! In ZAKON!!!!! Iz srca hvala,  Darja, Murska Sobota

Dopoldansko delo Celje
Dopoldansko delo Celje

… od 5 poslanih prošenj prišel do razgovora …

Zdravo. Hvala, za komentar. Veliko ste povedali in hkrati zadeli vso bistvo. Sem vas upošteval ter od 5 poslanih prošenj prišel do razgovora. Sedaj čakam na odločitev. Ampak prej pa sem vsega skupaj poslal zagotovo, več kot 54 prošenj za delo pa niti enega razgovora. Razlika, kajne? Tudi vam vse dobro, Janez, Dekani

Dopoldansko delo Celje
Dopoldansko delo Celje

… Prišla sem do razgovora pomoč v administraciji na banki …

Hvala lepa za vso pomoč in podporo! Prišla sem do razgovora pomoč v administraciji na banki, vendar mislim, da so tam velike veze in poznanstva. Ampak, pri meni upanje umre zadnjo! Sedaj vem, da ste imeli prav in hvala za vso pomoč in vse besede ter komentar, ki mi je izjemno pomagal. Ana, Bled

 

Kaj pa tole :

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri