Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev
Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev je čedalje bolj priljubljeno med posamezniki. Razlog je enostaven -> čas in plača. Že od nekdaj sem mnenja, da bi vsi ostali, kateri delajo večizmensko delo morali zato dobiti še boljši dodatek. Ne pa boga trgovka, ki dobi minimalca dela pa petek-svetek. Ko jo določijo. Zato bi bilo lepo, še bi še zaradi tega dobila nekaj več.

 

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev je potrebno res iskati in vztrajati. Poznam veliko primerov, pri katerih pride v poštev samo dopoldansko delo. In ga iščejo. Ampak vztrajnim le uspe. Se pa takšna dela le najdejo.

 

Dopoldansko delo zaposlitev ter prošnja za delo

Če iščete samo dopoldansko delo – to v sami prošnji tudi napišite. Škoda je stroškov in vsega časa, da že v začetku izveste, da delodajalec ne ponuja dopoldanskega dela. Napišite to. Tako bo delodajalec že takoj vedel, kaj iščete. In vas ne bo klical na razgovor. Hkrati pa bo vesel, da ste to izpostavili. To je lepa gesta z vaše strani. Še bolj pa tista odločnost.

 

 

Dopoldansko delo zaposlitev ter zaposlitveni oglas

Zelo priporočljivo in dobrodošlo seveda je, da sam delodajalec lepo napiše : dopoldansko ali večizmensko delo. Če tega ne izpostavi je v veliki večini večizmensko. Ni pa nujno. a lepo pa je, če se sam delodajalec že v začetku opredeli na vse to.

 

Kje ste ostali vi?

Iščete dopoldansko delo? Je vaša prošnja za delo tudi tako dobra, da samega delodajalca prepriča, da si vas želi spoznati? Ste v to prepričani? Ali pa obstaja majhen zadržek, da pa sama prošnja za delo le ni tako dobra, kot bi lahko bila. Seveda veste, da boljšo prošnjo za delo boste imeli – boljše rezultate boste imeli na razgovoru? V tem je razlika.

 

Da pa vi le ne boste izviseli

Zato vam ponujam BREZPLAČNI PREGLED vaše prošnje za delo s KOMENTARJEM. 

Jap. Pošljite mi vse kar imate in dobili boste komentar. Dobili boste brezplačen komentar od mene.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še določeni koraki se bodo hitreje poznali. Pišite mi. Lahko pa tudi ne. Vse je odvisno samo od vas.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev
Dopoldansko delo zaposlitev

– – – – – – – –

… hvala lepa za pregled …

Lepo pozdravljeni. V začetku hvala lepa za pregled in ves pogovor, ki sva ga imela. Res, da se bo slišalo čudno, a drugače jaz same prošnje ne znam sestaviti. Tako smo jo včasih in tega sem se držala tudi sedaj. G. Sandi hvala za vse pozitivne in navdihujoče informacije!

– – – – – – – –

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri