Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev

Dopoldansko delo zaposlitev je v sedanjem času že skoraj privilegij. Ker zelo težko se najde delo samo v dopoldanskem času. Pri tem mislim urnik od 06.00 – 14.00 ali pa 07.00 do 15.00 ure. Če pogledamo samo trgovke, frizerke, delo v proizvodnji, avtomehanike, cvetničarji, prodajalka na loto okencu, … je vse odprto do 20.00 ure ali pa celo dlje. Ampak ta čas vpliva tudi na sam tempo življenja in samo prilagoditev. Ker direktorji vedno in na vsakem koraku želijo -> VEČ.

 

Dopoldansko delo zaposlitev je privilegij

Saj to ni nujno za vsako področje. Potrebno ga je poiskati. Moj prijatelj ima podjetje z proizvodnjo. Na samem začetku je bil urnik 06.00 – 14.00 ter kolektivni dopust. A to je bilo za 14 zaposlenih oseb. Potem pa se mu je naročila podvojila in moral je najti nove zaposlene. Posledično je spremenil urnik dela na dvoizmensko delo. In za nekoga je bilo dopoldansko delo sekira v med. A kasneje pa je prišlo do druge situacije.

 

Ampak jaz vem, zakaj ste vi tu

Vem, da ne zaradi tega, da bi vse to prebrali. Ampak zaradi same prošnje za delo in kako najti delo z dopoldanskim urnikom. Kajne? A imam prav? Še bolj pa vas verjetno zanima, če je sama prošnja za delo drugačna od tiste, ki se pošlje za več izmensko delo. Ne ni. Prošnja za delo je prošnja za delo in ne vpliva na sam urnik dela.

 

Kakšna je prošnja za dopoldansko delo zaposlitev?

Prav nič posebnega. In prav nič drugačna od druge, ki bi jo poslali pa veste, da imajo tam večizmensko delo. To je lahko enaka prošnja. Razlika je samo pri samem delodajalcu, kakšen urnik dela ima nastavljen. Lahko se spomnimo, da v času COVIDA-19 je pri nekaterih podjetjih iz več izmene prišlo do enoizmenskega dela.

 

Kaj je bistvo?

Bistvo je samo eno. Sami si boste morali najti podjetje, ki zaposluje za dopoldanski čas. ampak včasih se ve, včasih pa ne. Zato se pošlje prošnja, se nekako pride do razgovora in se tam vpraša za sam urnik dela. Ker v oglasih znajo podjetja tudi zavajati. Napišejo “Enoizmensko delo” – oseba misli, da dopoldan, potem pa se ugotovi, da se dela samo od 14.00 ure dalje. Vsaki dan. Ali pa celo napišejo “Dopoldansko delo” potema pa na razgovoru izveste, da ste lahko pri njih, kadar hočejo. Ni nekega urnika. Uff … kako sovražim take potegavščine.

 

Ko je na razgovor priti težko

To moram in priznavam tudi sam. Ampak lažje za nekoga je, če je njegovo gradivo res dobro napisano. Ima nek pomen. Neko osnovo. Ima glavo in nogo. In ima tisti delček, ko nekdo temu reče -> osebnost. Če sama prošnja za delo vse to vsebuje lahko bolj verjamemo, da bomo do razgovora prišli. Bo lažje. Zato, če imate problem mi pišete. Odgovoril vam. Še več Za vas, da ne boste tavali v temi bom pregledal in to BREZPLAČNO vaše gradivo ter vam podal komentar. Če ga boste upoštevali ali ne pa je na koncu vaša stvar. Popolnoma vaša odločitev.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Tema : Dopoldansko delo zaposlitev

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.