Drugačen razgovor za delo

Drugačen razgovor za delo

Drugačen razgovor za delo

Drugačen razgovor za delo

Drugačen razgovor za delo
Drugačen razgovor za delo

Ste se kdaj vprašali, na kaj vse sam direktor mora misliti, da izvede res dober razgovor za delo? Pri iskanju samega kadra je vsaka malenkost v ospredju. In ravno za to malo malenkost sem danes izvedel.

 

Razgovor

Direktor je na razgovor povabil 10 oseb. Vse so imele reference in priporočila. Ker pa ima bolj malo firmo – 5 oseb zaposlenih se je spomnil, da bo na podjetje povabil vse. In res. Vse osebe je povabil v njegovo malo sejno sobo in pri tem je sam sedaj v kotu med tem, ko je njegov zaposleni obrazložil, da se bo moralo počakati 10 minut, ker ima direktor eno nujno zadevo in se sam zelo opravičuje. Torej, kakih 10 minut ne bo nikogar. Ampak direktor je sedel v kotu in si ogledoval celotno situacijo.

 

Razgovor je čakal

Po nekaj minutah so nekateri začeli godrnjati, kaj si ta direktor misli, da morajo sedaj res njega vsi čakati. In to nujno zadevo bi pa res lahko preložil in se posvetil razgovoru. Tukaj sta v to debato padla 2 kandidata za razgovor in zelo sta se razgovorila glede vsega tega. 3 osebe sploh niso spremljale celotnega dogajanja, ampak so bile samo na telefonu. 1 oseba je takoj, ko se zaprla vrata vzela telefon in poklicala nekoga in govorila, da je na razgovoru in da ji je dolgčas ter da mora ona čakati direktorja. Samo 4 kandidati so lepo sedeli in čakali. Potem je zaposleni spet prišel in rekel, da direktor pride v roku 5 minut. Takoj, ko so se zaprla vrata so že pogovarjali, da je res skrajni čas, da pride in da opravi razgovor. Ostale 3 osebe takoj na gsm, druga pa spet poklical in nadaljevala pogovor.

 

Razgovor je pokazal rezultat

Pravzaprav za nekatere ni bilo razgovora, ker so pač pokazale svoj značaj. Do razgovorov je prišlo le nekaj oseb. Vse pa ne. Seveda so nekatere bile razočarane in zelo so se spraševale, zakaj niso prišle do razgovora. Razlog je bil enostaven. Direktor ob sebi išče osebe, ki niso odvisne od telefona. To mu je bilo najbolj poglavitno.

 

Kaj želim povedati?

Direktorji imajo dovolj oseb, ki morajo več krat na uro pogledati, če jih je kdo poklical. Če imajo novo sporočilo. Če jih kdo rabi, ker ne znajo narediti omake. Skratka … vsak direktor si želi, da je njegov zaposleni skoncentriran na delo. Ko pa ima prosto pa lahko dela in gleda gsm brez problema. A med delom, naj delavec ne razmišlja, kaj se dogaja drugje. Ker potem prihaja do napak, katere na koncu mora plačati samo podjetje.

 

Kaj pa vi in razgovor?

Če ne pridete do razgovora mi pišite.  Nekje se je zalomilo, da vas ne povabijo in vas želijo spoznati. Tukaj vam lahko pomagam. Ampak vse je odvisno od vas.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Toliko na kratko

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh

Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : drugačen razgovor za delo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Drugačen razgovor za delo

Drugačen razgovor za delo
Drugačen razgovor za delo

 

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri