e življenjepis

e življenjepis

e življenjepis

e življenjepis je izjemnega pomena. Namreč pošlje se lahko preko epošte, hkrati pa vam ne dela stroškov. In to dragi moji je dobra popotnica za naprej.

 

e življenjepis

e življenjepis
e življenjepis

e življenjepis je osnova pri iskanju dela. Da. Pri tem je dobro tudi vedeti in paziti predvsem nato, kaj in kako je vaše gradivo tudi napisano. Ker e življenjepis je nekaj, kar mora bti napisan tako dobro, da vas bo direktor prepoznal in si vas želel poklicati na razgovor. Ampak to je premalo, če imate samo željo in nič znanja. Nekaj več je tudi potrebno.

 

e življenjepis je pravzaprav novodobni način predstavitve vaših kvalifikacij in izkušenj

V digitalni dobi, ko se večina rekrutacij in iskanja zaposlitve odvija preko spleta, je e-življenjepis postal pomemben del iskanja zaposlitve. E-življenjepis je spletni dokument, ki predstavlja vaše kvalifikacije, izkušnje, spretnosti in dosežke ter pomaga delodajalcem, da hitro in enostavno ugotovijo, ali ste primerni kandidat za delovno mesto.

 

 

Razlika med tradicionalnim življenjepisom

E življenjepis se razlikuje od tradicionalnega življenjepisa, saj je oblikovan za spletno okolje. Vsebuje lahko interaktivne elemente, kot so povezave do vaših profilov na družbenih omrežjih, video predstavitve, portfelje vaših del in podobno. Poleg tega se e-življenjepis pogosto uporablja za prijavo na spletne platforme za iskanje zaposlitve, kot so LinkedIn, Facebook in podobno.

 

Prednosti e življenjepisa

E življenjepis ima številne prednosti v primerjavi s tradicionalnim življenjepisom. Najprej je e življenjepis bolj prijazen do okolja, saj ne zahteva tiskanja papirja. Zraven tega je e življenjepis enostavno deliti in dosegljiv kjerkoli in kadarkoli, kar je še posebej pomembno za kandidate, ki iščejo zaposlitev v tujini ali na oddaljenih delovnih mestih.

E življenjepis je tudi bolj prilagodljiv kot tradicionalni življenjepis. Lahko ga prilagodite glede na delovno mesto, ki ga želite doseči, in vključite več podrobnosti o svojih spretnostih in dosežkih, ki jih ne bi mogli vključiti v tradicionalni življenjepis.

 

Kako pripraviti e življenjepis

e življenjepis
e življenjepis

Pri pripravi e-življenjepisa je pomembno, da upoštevate nekaj osnovnih smernic. Najprej naj bo vaš e-življenjepis pregleden in enostaven za branje. Izberite privlačno in profesionalno obliko ter uporabite primerno velikost in slog pisave.

 

Vključite ključne besede

Pomembno je tudi, da vključite ključne besede, ki se nanašajo na delovno mesto, ki ga želite doseči. To vam bo pomagalo, da se vaš e-življenjepis uvrsti visoko na seznamu iskalnih rezultatov in povečate svoje možnosti za pridobitev zaposlitve. Prav tako je pomembno, da v e-življenjepisu jasno predstavite svoje izkušnje, kvalifikacije, dosežke in spretnosti. Vključite konkretne primere, ki dokazujejo vaše sposobnosti in uspehe.

 

Dodajte

Dodajanje interaktivnih elementov, kot so povezave do vaših profilov na družbenih omrežjih, portfelji vaših del ali video predstavitve, lahko prav tako pomaga pri izstopanju med drugimi kandidati.

 

Posodobite

Poleg tega je priporočljivo, da vaš e življenjepis redno posodabljate in prilagajate glede na vaše izkušnje, kvalifikacije in dosežke. Tako bo vedno ažuren in prilagojen vašim trenutnim ciljem in potrebam.

 

Konec

Na koncu je treba poudariti, da e življenjepis ni edini način, kako se predstaviti potencialnim delodajalcem. Poleg e življenjepisa se lahko predstavite tudi s spletnimi portfoliji, video predstavitvami, motivacijskimi pismi in podobno. Pomembno je, da izberete način predstavitve, ki najbolj ustreza vašim potrebam in ciljem.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Samo pri :

  • prošnja za delo
  • osebni življenjepis, ki vključuje uvod ter vse ostalo – to je napisan celoten paket

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : e življenjepis

 

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

e življenjepis
e življenjepis

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala lepa. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora in moram napisati, da je bilo prav lepo. Čakam na drugi krog. Res ste fajni, Vesna, Ptuj

e življenjepis
e življenjepis

… je zame fantastičen …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal, da sem prišla do razgovora. Čeprav se to ni zgodilo čez noč sem od 5 poslanih prošenj prišla do 1 razgovora in še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo. Ta rezultat je zame fantastičen! Hvala iz srca, Monika iz Ptuja

e življenjepis
e življenjepis
5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri