Edinstvena prošnja za delo

Edinstvena prošnja za delo

Edinstvena prošnja za delo

Dragi moji iskalci zaposlitve. Zagotovo ste se kdaj vprašali, kakšna je edinstvena prošnja za delo? Kaj je tako edinstvenega na njej? Še bolj pa, kaj samo prošnjo za delo dela tako edinstveno?

 

 

Edinstvena prošnja za delo ter izgled

Razlog se skriva popolnoma drugje. Edinstvena prošnja za delo nekako ne obstaja. Mogoče je “edinstvena” samo po samem izgledu ter samem pisanju. Mogoče tudi v tem, da se uporabljajo naslov, ki veliko povedo o vas samih. Kakor koli, če želite, da je vaša prošnja res edinstvena prošnja za delo mora biti napisana drugače od vseh tistih, ki jih sam direktor dobi na mizo. In tukaj je potem ta mala razlika, ki vas pripelje do razgovora prej, kot pa vse ostale.

 

 

Edinstvena prošnja za delo ter znanje

Edinstvena prošnja za delo mora vsebovati veliko vašega znanja ter veliko projektov na katere ste presneto ponosni. Pisati mora vse lepo jasno, razumljivo ter še bolj pa, kje lahko samemu podjetju takoj pomagate. Tukaj so važne same izkušnje in vsa dodatno pridobljena znanja. Vsaka malenkost šteje ter vsaka malenkost vas dela boljšega, kot je vaša konkurenca.

 

 

Edinstvena prošnja za delo

Torej, če ne pridete do razgovora je tudi v vaši prošnji za delo nekaj malega narobe. Mogoče je samo malenkost, ki vas loči do samega razgovora. Se nikoli ne ve. Zato vam lahko pomagam. In ravno tukaj vam ponujam brezplačni pregled vaše prošnje za delo ter vam podam komentar. Ne skrbite – pregled ter komentar je brezplačen.

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 Tema : Edinstvena prošnja za delo

Edinstvena prošnja za delo

Edinstvena prošnja za delo

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.