ekipno delo

Ekipno delo

Ekipno delo v službi.

Ekipno delo

V današnjih časih je ekipno delo lahko za določeno podjetje sila pomembno. Zato tudi sam direktor išče nove zaposlene, ki so “kompatibilni” že s sedanjo delovno ekipo. A kaj se lahko zgodi, če direktorju tukaj spodleti.

 

Samostojno ekipno delo

Pogovor z direktorjem. Iskal je novega zaposlenega v razvojnem oddelku. Pri tem je iskal predvsem osebo, ki zna delati v ekipi. Skratka ekipnega sodelavca. Tukaj je samemu direktorju zelo spodletelo. Namreč zaposlil je osebo, ki ne zna biti timski človek dela. Za vse je govoril, da bodo uredili skupaj, potem pa je bil popolni individualni zaposleni. Najhujše je bilo na koncu. Ko so se zaposleni dogovorili za svoje naloge ter jih potrdili so v doglednem času spoznali, da njihov zaposleni gre popolnoma drugačno pot. Časa je bilo premalo, da bi celoto popravili in sam projekt je spodletel. Bil je tudi finančni polom. A kdo je kriv za vse to? Kriv je vsak posameznik, ki je sodeloval v tej ekipi. A posameznik je povedal, da on pa že ni kriv in ne more prevzeti krivde, ki pa ekipnega dela ne priznava.

 

Ekipno delo na delovnem mestu

Ta posameznik je na razgovoru lagal, da je ekipni delavec. V resnici ni prenesel niti misli, da bi s sodelavcem sodeloval, se pogovarjal in predlagal nove rešitve. Kaj šele, da bi ideje od sodelavca podprl ter nadgradil. Jih izboljšal. Ne. Nič od tega. Lagal je šefu in celotni ekipi. Sama drama je bila dolga celih 2 meseca. Potem je direktor sprejel nove rešitve za podjetje in tega novega delavca je odpustil.


prošnja za delo

prošnja za delo


 

Ekipno delo ter vi

Kaj a vi? Ste ekipni delavec? Če ste napišete to tudi v svoji prošnji za delo ali samem življenjepisu? Izpostavite to vrlino? Zakaj ne? Priporočam vam, da jo izpostavite. Mogoče se razpišite glede samega ekipnega dela.

 

Toliko na kratko na temo : ekipno delo

 

Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi za pomoč
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

ekipno delo

ekipno delo

 

ekipno delo

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Ekipno delo

Ekipno delo

Ekipno delo

Ekipno delo

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.