Elektro Ljubljana zaposlitev

Elektro Ljubljana zaposlitev

Elektro Ljubljana zaposlitev

Elektro Ljubljana zaposlitev

Elektro Ljubljana zaposlitev

Elektro Ljubljana zaposlitev je čedalje velika tema na slovenskih portalih. Posameznike najbolj zanima, kako se pride na Elektro Ljubljana do zaposlitve? Kako pridejo v to podjetje? Pri tem se sprašujejo narobe. Sedaj je tako. Tisti, ki je dobil delo in priložnost v Elektro Ljubljana se je vprašal, kaj moram narediti, da bom v Elektro Ljubljana dobil zaposlitev. In to je že malo drugačna situacija in pogled na celotno zadevo.

 

Elektro Ljubljana zaposlitev ter izkušnje

Pred časom sem pomagal osebi pri njegovi prošnji za delo. Prilagojena je bila tudi za Elektro Ljubljana. Z osebo sem se slišal po telefonu in se pogovoril ter ji svetoval. Sledila je korak in delo dobila. Delo je dobila samo zaradi tega, ker je izkazovala nekaj več, kot pa vsi drugi. Tudi sama prošnja za delo, katero sem ji pomagal sestaviti je bila osebna ter lepo opisana, kje lahko oeba takoj pomaga. Saj je sledil tudi sam razgovor pri čemer so preverili znanje. In tukaj se je oseba še bolj izkazala.

 

Elektro Ljubljana zaposlitev ter sam oglas za delo

V mojem primeru oglasa ni bilo. Vendar sva ponujala znanje, ki ga sam kandidat tudi ima. Nič več in samo to. To je zadostovalo za razgovor in povabilo v pisano. Brez oglasa je oseba prišla do razgovora. Tudi sama oseba je naredila malo raziskavo in prišla do določenih informacij, katera so mu prav prišla.

 

Kako naprej?

Priporočam, da imate urejeno in dobro prošnjo za delo ali življenjepis. To je v tem času izjemno pomembna zadeva. Ker vsaka oseba, še preden vas bo poklicala v svojo pisarno … bo hotela imeti od vas informacije v naprej. In, če tukaj nekaj ne bo štimalo -> ni razgovora in ste za samega delodajalca nezanimivi. Tukaj vam ne sme spodleteti. Če dobite to možnost in vam rečejo “Pošljite mi vaš življenjepis” potem ste na dobri poti, katere pa ne smete zamočiti.

 

In tukaj vam lahko pomagam jaz

Kaj potrebujete? Prošnjo za delo ali življenjepis? Tukaj vam lahko pomagam. Bo lažje za vas in vaše gradivo bo drugače od vseh ostalih, ki jih dobijo.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Elektro Ljubljana zaposlitev

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.