Elektro Maribor zaposlitev

Elektro Maribor zaposlitev

Elektro Maribor zaposlitev

Elektro Maribor zaposlitev
Elektro Maribor zaposlitev

Elektro Maribor zaposlitev je nekaj, kar mnogi iščejo in tudi najdejo. Elektro Maribor zaposluje. Odprta ima razna delovna mesta. Ampak, če ste vi tisti ta pravi – morate se dokazati. Ampak tako, da vas v začetku sploh želijo spoznati. Da vas sploh povabijo na razgovor.

 

Elektro Maribor zaposlitev

Ne zamerite mi, ampak do razgovora je težko priti. Vedno bolj. Žal je tako, da direktor ali oseba, katera pregleduje prošnje ali življenjepise ima določena pričakovanja. In, če teh pričakovanj ne izpolnite -> ste nezanimivi. Če pa jih izpolnjujete, da ste v igri za razgovor. In tako enostavno to poteka.

 

Oja … Elektro Maribor zaposlitev je top tema

če pogledamo iz strani, da so redni plačnik, da imajo lepo plača in da ne garajo. Pri tem pa so še drugi pozitivni učinki. Mogoče tudi ta, da je samo delo lahko razgibano. Da se nekaj venomer dogaja. Da so posodobitve in spremembe. Da ni tiste monotonosti, ki na koncu že ubija. No mogoče to kdo ima, a z večina s katerimi sem se pogovarjal so tega razgibanega mnenja.

 

Vem pa tole, da sedaj vsi pričakujete …

Da bom napisal, kako priti do razgovora. Kaj je potrebno napisati in izpostaviti? Kaj je tisto, ki nekdo rad prebere? Nope. Tega ne bom pisal. In lepo bom napisal zakaj. Ker bi tega bilo preveč. Veste razlog je v tem, da, ko električar ali administratorka to prebereta mislita enako. Vendar ne bi smela. Vsak bi moral misliti zase. Kje lahko on doprinese tisto dodano vrednost znanja ali pridnih rok.

Ste električar?

Pišite o elektriki in vsem znanju, ki je povezan z elektriko. Razpišite se in pišite o tem.

 

Ste administratorka?

Pišite samo o administraciji, ter delom v pisarni. Razpišite se in pišite o tem.

 

A gre?

Ne. Mogoče težko. Ker vsak še rad napiše nekaj več, ki pa nima prav nobene povezave s tem, kar želi na novo doprinesti samemu podjetju.

 

Tukaj je realni primer – električar :

Oseba je prej delala v proizvodnji. V Henklu za tekočim trakom. Ko je poslal prošnjo za električarja je veliko pisala o tem, kaj vse je delala Henklu. Od tega, da je pregledovala artikle pa to tega da je sortirala artikle. Glede glavne teme – električar – pa ni napisala nič pametnega. Bi vi takšni osebi pustili, da vam naredi celotno inštalacijo po hiši? Jaz ne. Pa mogoče ta oseba kljub temu o zna. Mogoče popoldan dela na črno in ful obvladuje. A, če oseba tega ne napiše – mi tega ne moremo vedeti. In tukaj se stvar konča. List s prošnjo gre na oddelek – neustrezen.

 

Zato pišem, da je težko

Ampak se da. Če veš, kako in kaj. Če imaš s tem izkušnje. Če si v nenehnem stiku z direktorji in se o tem tudi pogovarjaš. Da si na terenu ter spoznavaš nove ljudi, direktorje ter vodje kadrovskih služb. In meni uspeva. Zelo dobro mi uspeva pri vsej tej celoti. Tudi pri pisanju prošnje za delo ali osebnem življenjepisu. Imam ta skrita znanja, ki se v prošnji odrazijo drugače. Zelo efektivno in je lažje priti do razgovora, kot bi oseba sicer drugače. Ko vztraja s svojim gradivo pa ne pride niti do tega, da bi ji podjetje odpisalo, da ni primerna. Kaj šele razgovor.

 

In, ko smo že pri tem

Za začetek mi pošljite mi vaše gradivo. Pa boste dobili brezplačni komentar. Sploh ni problema. Rade volje vam ga bom pokomentiral. In tukaj boste videli ali ste na pravi poti ali ne. Ampak na koncu je vse odvisno od vas samih. lahko da boste upoštevali, lahko pa da ne. Je pa dobro, da imate vsaj en mali podatek o tem, kaj bi se dali izboljšati.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Elektro Maribor zaposlitev

 

– – – – – – – – – –

 

– – – – – – – – – –

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri