Elektro zaposlitev

Elektro zaposlitev

Elektro zaposlitev

Elektro zaposlitev. Iščete elektro zaposlitev? Potem vam tukaj lahko pomagam jaz. vendar na elektriko se morate spoznati in to vsaj malo. Vsaj 6 mesecev delovnih izkušenj ali pa še več.

 

Elektro zaposlitev

Enostavno. Gre za odločno stoječe podjetje, ki potrebuje in ponuja elektro zaposlitev. Dobro plačajo in pri tem nudijo tudi dobre pogoje bivanja. Tudi sem spoznal tisto najpomembnejše. Njihove delovodje. Da. Delovodje so vedno pomembne, saj držijo skupino skupaj. Od njih se da veliko naučiti ter spoznati samo delo. Ampak delo je v tujini – Europa.

 

Delovodje so

Delovodje se spoznajo na to, kar delajo. Je pa res, da venomer iščejo tistega posameznika, katerem bi lahko zaupali več. Hkrati pa ga tudi več naučili in posledično da posameznik dobi delavca ali dva ter celotno delo uredi do konca. In tukaj se da lepo napredovati. Se da. In na koncu lahko nekaj pokažeš. Pokažeš svoje znanje in vse te veščine, ki jih oseba premore. Svojo osebnost. Ker vsak ne more biti vodja. Če ni dober v osebnosti se ta skupina, kar hitro razpase in gre vsak po svoje. To se takoj vidi in naročnik to kar hitro spozna.

 

Ampak delo je tujini

Če gledamo sedanje razmere v Sloveniji, ko se oseba zaposli pri podjetniku, ki ima posle po vsej Sloveniji je za nekoga boljše, da je v tujini in ima boljšo plačo in manj trpi, kot pa oseba v Sloveniji, katera se dnevno vozi po 2 uri, tam dela 8-10 ur in potem spet nazaj. Še huje pa je, da se večina tiščijo v malih avtomobilih in na koncu to res ni prijetno. Kaj pomaga osebi, da zjutraj gre od doma in pride zvečer ob 19.00 ali 20.00 domov? Se umije, povečerja in gre spat. In ta rutina ubija. A, ko na koncu dobijo še minimalno plačo … potem pa je za zjokati. Ne gre več. vem, da ne gre več.

 

Zato se osebe odločijo drugače

Gredo v tujino. Res je, da jih po 3 tedne ni domov … a dobijo lepo plačo. Potem pa so en ves teden doma. In je razlika. Vsaj za nekatere. Vsaj za tiste, ki si želijo kredita. Pri minimalni plači v Sloveniji ga ne bodo dobili. pa čeprav delajo ves dan. Se opravičujem ne delajo – garajo ves dan. In to je tisti povod, zakaj se oseba odloči za drugačno pot v svojem poklicu. Raje gre za večji denar delati v tujino, da si na koncu lahko nekaj ustvari. Nekaj od tega ima. Ne pa gara in se preživlja. Da -> to je tista razlika.

 

Če iščete nekaj novega, jaz vam lahko pomagam

Pišite mi. Spoznajmo se. Tako bo najlažje.

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Tukaj je povezava :

Iščem električarje

 

Tema : Elektro zaposlitev

 

– – – – – – – – – –

… elektro zaposlitev …

Lepo pozdravljeni. Sem Peter. Zgornje besede so od mene. Delal sem 5 let za privatnika pri čemer sem bil doma samo ob nedeljah. Izmučen in zgaran. To je podoba tega, ko nekomu zaupaš za minimalno plačo. Ko sem od prijatelja videl, kakšno jahtico si je moj direktor kupil, sem ga o tem tudi takoj vprašal. Priznal je. Še ni v redu povedal sem se obril in začel spoštovati sebe, svoje roke in svoje zdravje. Sranje … meni ni bivši direktor privoščil niti zaščitne maske … on pa si je za to kupil jahtico. Verjamem, da vsako veselje traja kratko, če je zgrajeno na plečih drugih. Ko sem pisal g. Sandiju mi je dal kontakt drugega podjetja. In sedaj sem tam. Moram priznati, da ni tako naporno, kot sem si predstavljal. je pa redno plačilo in stalen urnik. Kar pa prej ni bilo. G. Sandi hvala za vso podporo in pomoč!

– – – – – – – – – –

… pri tem pa na koncu tisti minimalec …

Lepo pozdravljeni. Podobna zgodba. Garal cele dneve za minimalca. Na koncu meseca za vsakih 50€ prosjačil za tisti dodatek, da sem lahko plačal še kakšno položnico. Tukaj enostavno nisem mogel razumeti, da sem garal cele dneve in se vozili po vsej Sloveniji pri tem pa na koncu tisti minimalec ter še to se je direktor skoraj zjokal, da nam je moral dati plačo. Začel sem iskati rešitev. tako sem naletel na to stran in g. Sandija. Mu pisal ter prosil za klic in pomoč. Sandi je prijazen možakar, ni kaj! Vse sva se lepo pogovorila in sedaj sem drugje. Lepo skrbijo zame in me tudi zelo spoštujejo.

– – – – – – – – – –

Elektro zaposlitev

Elektro zaposlitev

– – – – –

Elektro zaposlitev

Elektro zaposlitev

– – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.