Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo je neka osnova, da vas direktor ali kadrovska sploh želi spoznati. Vendar samo gradivo mora biti napisano prepričljivo.

 

Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo

O tem ni dvoma. Če pošljete kar nekaj, vas ne bodo poklicali. Če je nakladanje … ste ostali zunaj. Zunaj na mrazu ali dežju. Ostali boste tam, kjer ste sedaj.

 

Elektronska prošnja za delo 1. del

Glede tega je kar nekaj pisanja. Predvsem ne razumem tiste, ki o tem pišejo, pri tem pa tudi sami nakladajo, kaj je dobro da se napiše. Ne. Ni vse dobro, da se napiše. Potrebno je napisati samo to, kar direktor ali kadrovska mora oz. želi prebrati.

Tukaj je en primer :

G. Janez Novak lepo pozdravljen.

Javljam se na razpisano delovno mesto “delavec CNC”. Ker izpolnjujem vse zadane pogoje in vam lahko že takoj pomagam, prosim za ogled življenjepisa in osebno spoznanje. 

 

Pa to je to. Vse napisano na kratko in točno to, kar je potrebno. In, da. Zgornje besede je potrdilo 8/12 vprašanih direktorjev. Torej, še vedno več kot polovica.

 

Elektronska prošnja za delo 2. del

Drugim je všeč kaj takega :

Spoštovani.

Prijavljam se na razpis delovnega mesta “delavec CNC”.

V prilogi je prošnja za zaposlitev, življenjepis ter izobrazba.

Hvala za ponujen razgovor.

Ta dopis je bil všeč 4/7. Tudi te besede po pogovoru z direktorji niso tako slabe. Problem tukaj je tudi, da je več datotek. Direktor rad dobi samo eno PDF datoteko.

 

Kaj pa pošljete vi?

Videli ste, da sta oba dopisa kratka. In ne pišeta o tistih zadevah, ki se ne tičejo razgovora ter samega delovnega mesta. Videli ste tudi, da nikjer nisem napisal “z veselje” ali kaj podobnega. To je odveč. Ja … če kaj boste poslali – pošljite kratko ter v enem PDF dokumentu. Saj vem, da nekateri pišejo, da je boljše več različnih … tukaj prepuščam odločitev vam. Kaj je vam bolje. Kje se najbolj počutite. Tisto izpostavite.

 

Vrata podjetij so zaprta

Razlogov je kar nekaj. A, glavni je ta, da … skratka pustimo razloge. Moramo priti do razgovora. Moramo znati potrkati, da nam bodo odprli vrata. Nas videli in prisluhnili. Zakaj imajo podjetja vrata dol zaprta pa je jasno. Obiskalo bi jih preveč oseb, ki sploh ne ustrezajo temu, kar iščejo. In temu se reče – selekcija kadra.

 

Kje ste ostali vi?

Kje ste ostali vi? Če iščete nekaj boljšega morate vedeti, da boste morali tudi drugače ponujati. Vendar vam v začetku lahko ponudim brezplačno pomoč. Brezplačno vam pokomentiram vaše gradivo. Samo pošljite mi ga in dobili boste komentar. Ker nikoli ne veste, kaj vam bo tujec povedal.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Elektronska prošnja za delo

 

–  – – – – – – – –

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč.

–  – – – – – – – –

Hvala za pomoč ter podani komentar. Napisali ste popolnoma drugače, kot pa so mi nekateri povedali. Vendar vam bolj verjamem, ker ste mi glede “družine” lepo napisal in obrazložili. Takoj, ko sem to prebrala sem se spomnila vseh, ki so zatrjevali, da direktor to mora prebrati.

–  – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Res sem vesela, da ste mi pomagali in nekako sem prebrodila vso to nezaželeno pot do razgovora. Sedaj z vašo pomočjo pa mi je le uspelo in zato sem vam izjemno hvaležna. Tudi vam vse dobro!

–  – – – – – – – –

Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo

–  – – – – – – – –

Elektronska prošnja za delo

Elektronska prošnja za delo

–  – – – – – – – –

 

Mogoče iščete :

5/5 - (3 votes)
Posted in Tips – smart tips.