Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

 

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru
Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

Pri razgovoru za zaposlitev se lahko pojavijo različna psihološka vprašanja, ki imajo lahko velik vpliv na to, ali boste izbrani za delovno mesto ali ne. V nadaljevanju bomo obravnavali nekaj enostavnih psiholoških vprašanj, ki se lahko pojavijo na razgovoru.

 

# 1 – Kaj vas motivira?

S tem vprašanjem želi delodajalec ugotoviti, kaj vas spodbuja in kaj vas dela srečne. Poskusite biti čim bolj iskreni in se osredotočite na stvari, ki jih dejansko cenite in so pomembne za vas.

 

# 2 – Kako se spopadate s stresom?

Vsako delovno mesto prinaša določeno raven stresa, zato je pomembno, da se lahko učinkovito spopadate s stresom. Poskusite opisati tehnike, ki jih uporabljate za obvladovanje stresa, kot so meditacija, dihalne tehnike ali vadba.

 

# 3 – Kako bi opisali svoje komunikacijske sposobnosti?

Komunikacijske sposobnosti so pomembne pri skoraj vseh delovnih mestih. Poskusite opisati svoj slog komunikacije in kako se prilagajate različnim situacijam in sogovornikom.

 

# 4 – Kako se spopadate s kritiko?

Kritika je del vsakega delovnega mesta, zato je pomembno, da se lahko učinkovito spopadate s kritiko. Poskusite opisati, kako se odzivate na kritiko in kako se učite iz svojih napak.

 

# 5 – Kako bi opisali svojo delovno etiko?

Delovna etika se nanaša na vaše delovne navade in vrednote. Poskusite opisati, kako se prilagajate delovnemu okolju in kako se učinkovito organizirate, da dosežete cilje.

 

# 6 – Kako se spopadate z neuspehom?

Neuspeh je del življenja in dela, zato je pomembno, da se lahko učinkovito spopadate z neuspehom. Poskusite opisati, kako se učite iz svojih napak in kako se premikate naprej, ko se soočate z neuspehom.

 

Zakaj vam želim pomagati pri prošnji za delo?

Ker znam. Pišite mi. Izbira je vaša. To  je to.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

… mi je odprla vrata …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Nisem si upala vam pisati, a sem vam vseeno. Ampak vaš odgovor ter nadaljnja pomoč mi je odprla vrata do razgovora administratorke v pisarni.

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru
Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

… seveda, saj sem stara samo 45 let

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč in tudi to, da sem po poslanih 9 prošnjah za delo prišla do 2 razgovorov. In od enega sem ravno prišla. Pri tem so me spraševali malo bolj čudne stvari, kot en razgovor prej. Ti so me direktno vprašali “ali želim imeti še otroke?”. Pa sem rekla seveda, saj sem stara samo 45 let 🙂 Ok, malo šale, ampak čudno mi je bilo. Hvala za vso pomoč.

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru
Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

… sem vam hvaležna za vso pomoč in ves trud

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Zelo sem vam hvaležna za vso pomoč in ves trud. Po poslanih 4 prošnjah sem prišla do razgovora in prišla sem tudi v drugi krog celotnega izbora, ki pa je bil zelo pester. Vsaj tako so mi to povedali. Hvala in upam na najboljše. Nevenka iz Štore

 

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

… deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru
Enostavna psihološka vprašanja na razgovoru

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

 

Kaj pa tukaj :

 

5/5 - (13 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri