Enostavni življenjepis za delo

Enostavni življenjepis za delo

Enostavni življenjepis za delo

Enostavni življenjepis za delo

Enostavni življenjepis za delo

 

Enostavni življenjepis za delo je lahko lepa popotnica do samega razgovora. Ni pa nujno, da deluje. Spet je odvisno od same vrsti delovnega mesta ter same zahtevnosti in pričakovanja samega direktorja.

 

Enostavni življenjepis za delo

Pa gremo od začetka. Vsak življenjepis, ki je berljiv in že takoj nekaj po je enostaven. Bolj opisujete vaše želje, dlje se oddaljujete od vašega razgovora. Direktorja ne zanimajo vaše želje. Res ne. Če ste s tem zadovoljni, kar ponuja vzemite ali pa me ne motite več.

 

Enostavni življenjepis za delo ter učenje

Vsak delavec ima velika pričakovanja od samega novega podjetja. Še bolj pa to, da ga bodo vzeli in učili ter … tega podjetje nima v načrt, ker je velika konkurenca izobraženega osebja, ki že nekaj več in je potreben mali trud v samo novo osebo. Zakaj pa bi si podjetje vzelo osebo ter na novo učilo, ko pa nekdo to že zna delati? Tega tudi jaz ne delam in ne bi. Seveda so izjeme, ko je neka specifika, ampak tudi tam so določene zakonitosti predznanja. In, če oseba te predznanje ima … je lažje. In ta oseba delo tudi dobi. Z lahkoto. Brez učenja in prosjačenja.

 

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam pokomentiram vašo celoto. Bo lažje tudi za vas, da vsaj malo veste, kje se lahko zatika in kako naprej. Tako boste lahko na novo štartali tudi sami. Nekako boste vsaj malo vedeli, če vašemu gradivo kaj manjka ter kaj je odveč. Mogoče boste spoznali tudi, da je direktorju res vseeno, kje ste obiskovali osnovno šolo ter kateri so bili vaši najljubši predmeti. Mogoče boste spoznali tudi to. Ali pa …

 

Kako naprej?

To sam težko napišem. Je pa večina dela na vas samih. Kako se boste sami znašli v tej situaciji … sam ne morem predvidevati in povedati. Vsekakor pa držim pesti za vaš uspeh in tisti del sreče, ki jo še najbolj iščete in želite dobiti.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Enostavni življenjepis za delo

Enostavni življenjepis za delo

Enostavni življenjepis za delo

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.