Enostavno delo od doma

Enostavno delo od doma

Enostavno delo od doma je nekaj, kar vsak išče in si večina tudi želi. To v vašem imenu iščem tudi sam. Pri tem pa priznam, da mi veliko oseb piše, kaj ponujam, kakšni so pogoji dela ter kakšno je plačilo. No to ni res. Večina samo zanima, kakšno je plačilo. Zelo zanimiv je tudi podatek, da nikjer ne pišem, da kaj ponujam. Pišem samo o tem, kaj so mi drugo povedali in mogoče tudi o tem, koliko denarja so izgubili. A, da pa kaj sam ponujam o tem ni govora niti besed. Ker to ne obstaja. Jaz ne ponujam dela od doma. Ne. Niti ne vem za njega.

 

Enostavno delo od doma ter sama dilema

To pomeni samo eno. Oseba ne prebere vsega. Preleti in mi že piše. In v veliki večini je važen samo denar. Ne to, kaj in kakšni so pogoji dela. Ne. Samo denar.

 

Enostavno delo od doma = delo na črno

Če nista prijavljeni, kot zaposleni ali pa nimate svojega podjetja ali kako drugače urejeno pravno podlaga je enostavno delo od doma -> delo na črno. In to sploh ni OK. Ste v zakonskem prekršku. In delo na črno se ne splača. Se ne. Res se ne in to vam odsvetujem. Za vsako delo imejte zakonsko urejene papirje.

 

Enostavno delo od doma ter izdelava lesene gajbice

To sem izvedel nekaj časa nazaj. Oseba je prosila direktorja, da bi lesene gajbice delal od doma. Ta oseba je vedela, zakaj je to prosila. Namreč pri njej je bil problem sledeč. Žena mu je zbolela in je moral poiskati rešitev. Zato je prosil direktorja, da dela od doma. In direktor mu je ugodil. Kako je to izgledalo v realnosti? Delavec si je domov pripeljal vso potrebno gradivo. Potem je malo delal, skrbel za ženo in spet delal … skrbel za ženo … delal …  Je res, da se je njegov urnik za dogovorjeno količino lesenih gajbic, ki jih je sicer naredil v 8 urah potegnilo na 11 ur ali več. Vendar je naredil celotno dnevno normo.

 

Spoznajte tudi nekaj prevar

Kar nekaj oseb mi je tudi pisalo, da so bili prevarani. Predvsem so pristali na tistih “velika vsota denarja” oglasih. Tam od 300€ dnevno in še več. In prav vsi, ki so mi pisali so denar tam pustili in ga izgubili. Sicer vseh informacij le nisem dobil, saj je ljudi sram, da so sami pristali na takšno finto, a kljub temu, življenje gre naprej. Zato bodite previdni. Pazite svoj denar. Sicer pa sam ne vem, zakaj bi nekomu plačal iz svojega žepa, da bom potem delal za njega? Tudi, če te nauči … te to lahko zastonj. Saj delaš preko njega in bo tudi sam imel nekaj od tega.

Skratka. Spoznali ste, da jaz dela od doma ne ponujam vendar pišem o tem. Tukaj ste prepuščeni sami s tem, kje in kako bi si kaj našli. Je pa priporočilo ta, da, če oseba od vas zahteva denar, da boste delali za njega in vam ta denar ne bo vrnil, če zadevo uredite … potem razmislite. Želim vam vse dobro!

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Enostavno delo od doma

– – – – – – –

– – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.