Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji je dandanes lahko idealna služba za tiste, ki nočejo stresa na samem delovnem mestu. Pri tem pa je potrebno vedeti tudi to, da enostavno delo v proizvodnji tudi zahteva svojo odgovornost, prilagodljivost ter s tem je povezano tudi samo plačilo – končna plača.

 

Enostavno delo v proizvodnji ter odgovornost

Ne glede kaj delate vas prosim -> bodite odgovorni pri delu. Naj vas z mislimi ne odnese vstran in da boste sanjali ali še kaj drugega. Naprimer tipkali in gledali po gsm aparatu. Občudujem podjetja, ki se striktno držijo, da gsm aparat ne spada na delovno mesto, še bolj pa ne med samim delom. In jaz jih razumem. Ker, če pride do nesreče ni fajn. Še bolj pa ne za tistega, ki ni kriv in se mu ta pripetljaj tudi nehote zgodi? Tudi, če je gsm aparat prisoten je oseba manj skoncentrirana.

 

Kaj napisati za enostavno delo v proizvodnji?

Ja … kaj za hudiča pa naj napišem, da bom prišel do razgovora? Ne glede kakšno je delo … morate se potruditi. Morate izpostaviti vaše pridne roke. Izpostavite vaše bistvo pridnega dela. Nekdo zna delo z viličarjem, drugi in zelo razvite ročne spretnost, tretji pa lahko stoji ob stroju tudi do 12 ur. Vsak ima nekaj, kar lahko izpostavi. In to je lahko prednost pred drugimi. Morate biti drugačni ter boljši od celotne konkurence.

 

Nikar ne napisati

#1 Zelo rada bi delala v vaši proizvodnji

#2 Z veseljem sem prebrala oglas, da iščete oseba za enostavno delo v proizvodnji

#3 Z navdušenjem bi prišla na razgovor

Te besede zgoraj so zastarele in prav ničesar ne povedo. Še bolj pa ne zaradi tega, ker vi ne veste kakšna bo plača in kakšno je delovno mesto. Zakaj, če ne veste potem pišete “veseljem”,
“navdušenjem”?? Pustite to. Raje se osredotočite na samo vsebino, ki bo otipljiva in bo res veliko povedala o vas samih.

 

Raje pišite o tem, kje lahko samemu podjetju takoj pomagate

Veliko prošenj za temo “zaposlitev v proizvodnji” sem videl in prebral. Vendar so skoraj vse te prošnje za delo imele eno skupno napako. Ta napak je predvsem ta, da ni napisano, kje lahko samemu podjetju oz. direktorju že takoj pomagate. Napišite mu. “Že takoj vam lahko pomagam za tekočim trakom, skrb za varnost sebe in sodelavcev, pisanje poročil, …”. Razpišite se. Povejte kaj vse znate oz. kaj vse lahko ponudite. Tudi “strogo upoštevanje varnostnih navodil“. Kako se vam zdi ta zadnji stavek “strogo upoštevanje varnostnih navodil“? To je za direktorja lahko velikega pomena, ker tukaj prebere in takoj ve, da se med delom ne igrate in ste odgovorni. Beseda odgovornost dandanes počasi izgublja sam pomen. Zato je treba direktorju celoto predstaviti drugače. Na koncu se vedno morate vprašati, koga bi vi vzeli? Ker na razpolago je samo to, kar boste imeli na mizi. Sedaj lahko vzamete najboljšega ali povprečneža.

 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji

Enostavno delo v proizvodnji

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.