Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021 ter če nimate podjetja je to samo delo na črno. Po drugi strani pa v Sloveniji še nisem našel dela, ki bi to ponujalo. Res ne. In jaz tega ne ponujam.

 

Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021

Sem iskal. Da. Na vse linke v samem guuglu sem pisal vsakomur, da iščem delo od doma. Da sem priden in zaradi finančne stiske delam od jutra do večera. Sami odgovori so bili predvsem nič kaj vzpodbudni. Prav nobeden mi ni odpisal “lahko vam pomagam”, ko pa na njihovi spletni strani pišejo samo o tem. Še več. Nekateri mi niso odpisali, drugi pa so hoteli od mene dobiti GSM, da mi zadevo nekako obrazložijo. A kaj bi mi obrazlagali, jaz potrebujem delo – vi pa rabite pridne roke.

 

No vse tako lepo, kot se prebere

Če pogledate ime spletne strani si lahko že kaj mislite. Imate mogoče res to idejo, da bo nekdo iz vas naredil nekaj več, če sam to že ni? Ne. V to ne rabite verjeti. Pa gremo od začetka. Za vsako delo v Sloveniji potrebujete vsaj podjetje. Torej lasten s.p. ali pa d.o.o.. Če vas podjetje najame in vi delate preko podjetja si morate pokalkulirati še tiste stroške, ki jih boste imeli in še bodo prišli. Še bolj pa to, da vam podjetje mogoče ne bo “dalo” nekaj da boste delali ampak vam bo “prodalo”, da boste sploh lahko kaj delali. Lep primer je prodaja sesalcev. Ti ga kupiš in če ga prodaš dobiš plačano, če ne, saj si ga kupil.

 

OK gremo nazaj na etiketiranje na domu 2021

Podjetje se reklamira, da ponuja “Etiketiranje na domu 2021” in jaz sem jim pisal ter se dogovoril. Ker se podjetje že reklamira in je veliko na očeh javnosti obstaja velika verjetnost, da nekdo in zunanjih inšpekcijskih služb to vidi. Skratka, če ne želim imeti težav z zakonodajo in ostalimi osebami je edino pravilno to, da imam svoje podjetje. OK pa ga imam. Gremo naprej. Podjetje, ki nudi etiketiranje mi reče, da za toliko in toliko etiket dobim neko plačilo. Ali pa še hujše. Rečejo mi, da če delam 40 urni delavnik / mesec ter pri tem naredil recimo 500 etiketiranj dobil 1.000€ plače. Super boste rekli? Pa to je res dobro plačilo, kajne? Ja za tistega, ki ni obiskoval šolo. Ker tisti, ki jo je, ve da vodenje podjetja stane 100€, zavarovanje stane 400€, na koncu še davek in kaj ostane vam? Kje pa je elektrika, voda, vaši žulji in vaš čas?

 

Torej, da pa odprete podjetje in delate samo za eno podjetje pa tudi ni OK

Ste v zakonskem prekršku. A kakšnem? Sami si poiščite ta odgovor. Tukaj pa podjetje nima s tem prav nič. A kazen doleti samo vas. Z velikimi osebami sem se pogovarjal, ko so jim ponujali lepe vsote denarja a pogoj je bil samo ta, da so imeli svoje podjetje. Potem pa prav nobena oseba ni dosegala tega plana, ki so se ga zastavili. Ne. Niso ga. Čeprav se ej lepo slišalo, ga niso morale. Ni šlo. Razlog pri tem je bil samo ta, da osebe niso bile sposobne toliko delati in na koncu jim je že primanjkovalo motivacije. Kje pa še je čas za papirnato vojno, ki jo zahteva naša zakonodaja? Ni jim šlo. In namesto, da bi zaslužile so na koncu bankrotirale in osebe zaprle svoje podjetje. Ker niso s tem znale delati.

 

Kar se etiketiranja tiče …

Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021

Če ima kdo veliko dela, tako, kot je Pošta ali druga podjetja – tista vas bodo zaposlila. Če pa mislite, da res osebe v SLO služijo 2.000€ več, ker doma etiketirajo … pa jim jaz ne verjamem. Še bolj pa iz tega razloga, ker obstajajo podjetja, ki ti delovne stroji priskrbijo ali posodijo in stroj namesto osebe to vse lepo dela. In, če nekdo napiše, da zasluži z nekim delom več, kot 2.000€ se raje vprašajte o tistem podjetju, ki te storitve nudi in zato tudi plačuje. Namesto, da bi si raje nabavili stroj, ki bi jih stal 1.500€/ mesec raje plačujejo …

 

Vse je matematika

Ne vem no … skratka jaz dela od doma, ali delo na domu ne ponujam in mi ne pisati glede tega. Ne. Nič od tega nimam.

 

Kje pa ste ostali vi?

Raje, kot da imate sanje drugih … raje ostanite na realnih tleh in vsaj veste, česa ste sposobni narediti in kaj znate, da lahko podjetju doprinesete dodano vrednost. Vsaj to. To je vaše in tega vam noben ne more vzeti. Ostanite na realnih tleh. Vsaj pri denarju.

 

Samo še nekaj …

Tako med nami. Če podjetje res ponuja etiketiranje na domu, kar se meni ne sanja, kaj bi to bilo in da res tako lepo plačuje, kar lahko preberete od drugih … zakaj podjetje, ki to etiketiranje ponuja ne razpiše oglasa za delo? Pa bi se javili mogoče še bolj sposobni ljudje, ki bi za enako ceno naredili mnogo več? Zakaj se vsa ta podjetja skrivajo pod domenami in sami pišejo “tista oseba pa zasluži toliko in toliko”. Če lahko vsak zasluži me zanima, zakaj se sami omejujejo? Kaj pa na to mislite Vi?

 

Jaz vam lahko pomagam samo pri prošnji za delo

To je pa področje, ki mi gre lepo od rok. Tukaj pa vam mogoče lahko pomagam. Pišite mi in bomo videli.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Etiketiranje na domu 2021

– – – – – – – – – –

Etiketiranje na domu 2021

Etiketiranje na domu 2021

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.