Europass življenjepis primer

Europass življenjepis primer

Europass življenjepis primer

Europass življenjepis primer
Europass življenjepis primer

Europass življenjepis primer je zelo priporočljiv, da vsaj vidite, kaj lahko samemu delodajalcu tudi ponudite ter ostala znanja. Eno je pisanje na pamet, drugo pa je vodenje. In v samem začetku vam lahko “Europass življenjepis primer” tudi zelo koristi.

 

Europass življenjepis primer

Povezava : Europass življenjepis primer

 

Predstavite se vsej Evropi

No, tako vsaj piše na njihovi strani. Do sedaj še nisem spoznal osebe, ki bi se preko Europass življenjepisa predstavila in delo tudi dobila. Žal ne. Vsepovsod so zahtevali neke posrednike in tudi to, da so osebe prej preverili. Od tujega jezika pa do znanja. Ampak dobro. Ta Europass življenjepis je koristen iz posebnega razloga. Namreč ima lepo strukturo pri čemer oseba ne more zgrešiti in mi reči, da ni videla ali vedela, da mora tudi to napisati.

 

Zakaj je to tako pomembno

Sama celota je lepo strukturirana. Lepo razdeljena in zelo tipska. In priznam, da je tudi lepo pregledna.

 

Ampak to ni dovolj

Veste, ko direktor dobi Europass v roke si želi nekaj več. To je tipsko, on pa si želi, da bi od vas izvedel tudi to, kdo ste. Kaj vse res znate in kje vse mu lahko že takoj pomagate. Eno je pisanje v alinejah, kaj ste delali, drugo pa je, ko oseba napiše, kje vse mu lahko že takoj pomaga.

 

Realni primer

Oseba je poslala življenjepis za delo v administraciji. Pri tem je direktor videl, da je delala v računovodskem servisu in delala vso to celoto. Takoj jo je poklical in jo zaposlil. Pri tem naredil veliko napako. Ni je vprašal, kaj vse zna delati in kaj se bo delalo v njegovem podjetju. Pogovarjala sta se samo glede dela v administraciji. Skratka. Napaka je bila ta, da je tej osebi po enem tednu že začel dajati delo iz računovodstva. Delavka je to takoj zavrnila in rekla, da tega ne bo več delala, zato pa je odšla iz prejšnjega podjetja. In to je – to.

 

Tukaj sta dve težavi

#1  – direktor ni povedal vsega, kar bo oseba delala

Velika težava na vsakem delovnem mestu. Še huje pa je tam, kjer ti naenkrat pridejo s tem, da greš delati v tujino. Na razgovoru pa ni bilo nič o tem.

 

# 2 – direktor je bil prepričan, da bo nova zaposlena delala vse, kar ji bo naročil

Vsak misli, ko zaposli novega delavca, da se bo le ta raztrgal na njega. In se ne. In prav je tako. Vsak naj dela toliko, kolikor lahko in mu je v moči. Vse os

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Europass življenjepis primer

 

– – – – – – – – – –

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri