europass življenjepis

Europass življenjepis

Europass življenjepis

Europass življenjepis je daleč najbolj razširjena varianta same predstavitve. Tukaj bom pisal o samem europassu, ki si ga lahko ustvarite sami.

 

Europass življenjepis

Europass življenjepis

 

Za nekatera podjetja je to pogoj, ki ga želijo imeti v prvi vrsti. Je uporaben vendar pa vsepovsod tudi ne. Ni primeren za delovna mesta, kot so prodaja in vse, kar je s prodajo povezano. Drugače pa urejevalnik deluje zelo dobro na vseh spletnih brskalnikih. Testirano in deluje 90%.

 

Europass življenjepis povezava

Europass življenjepis

Povezava na Europass življenjepis : https://europass.cedefop.europa.eu/editors/sl/cv/compose

To je pravzaprav spletni urejevalnik. Za delovanje je popolnoma enostaven. Tudi sama navodila so jasna. Če vam tukaj celota dela probleme in ste bilo kje v vašem gradivu napisali “računalništvo” – potem morate tole lepo predelati in se naučiti. Drugače pa je zelo enostaven in razumljiv. In tudi ostalo osebje oz. uporabniki ga lepo uporabljajo. Si pa je zato treba vzeti čas in biti zbran, ko se piše in vnaša podatke. A ostalo pa je cool. Potem pa sledi konec. Da si ga shranite v PDF format.

 

Sam Europass življenjepis je pomemben

Ta dokument je pomemben Tudi sam, če komu pomagam zahtevam od njega, da mi pošlje najprej Europass življenjepis. In šele od tega dalje vem, če mu lahko pomagam in na kakšen način. Ta europass življenjepis pa je tipski. Lepo se vse vidi. Je jasen in zelo pregleden. Žal pa je tipski. Kar pomeni, da je robotski in ni oseben. Tudi se določenih dodatkov ne da napisati in se razpisati. Pri nekaterih osebah je to potrebno, saj se lahko samo tako še bolj pohvalijo s sami znanjem. In ta tipski življenjepis ne odpira več vrata tako lepo, kot bi jih sicer lahko ali pa jih je pred časom. Sedaj so drugačni časi. Direktor hoče vedeti nekaj o vas samih. Kakšni ste na delovnem mestu? Ter kaj mu že lahko takoj ponudite? Tega pa tukaj ni.

 

Škoda, da je tipski

Je zelo dobra zadeva, vendar je tipski. Pomeni, da ni oseben. Tudi ni možnosti, da bi oseba kaj osebnega o sebi napisala. Je pa dobra plat vsega tega : sami direktorji so tega vajeni. Ter je pregleden in razumljiv. Vendar pa, če nekdo hoče nekaj bolj profesionalnega mu ta europass življenjepis ne more kaj preveč koristiti. Žal.

 

Kaj pa potrebujete vi?

Vedno se to morate vprašati “ Kaj naj sam pošljem naprej? Ali naj pošljem prošnjo za delo ter europass življenjepis ali …?” . Tukaj imate samo eno možnost in še na to morate paziti, da bo vaše gradivo tipi-topi. Še bolj pa morate paziti, kaj v vašem gradivo piše. In res. Pazite na to, kaj boste poslali naprej. Če ni osebnosti in direktor to pričakuje to ni OK za vas in vaš razgovor. Nikakor ne. Zato priporočam, da vedno pošljete osebni življenjepis v katerem vas bo sam direktor že takoj prepoznal in takoj vedel, kje mu lahko pomagate.

 

Kaj priporočam?

Ko boste imeli ta tipski življenjepis mi ga pošljite v predogled, da vam podam komentar. Brezplačno seveda. Vsaj toliko, da tudi vi dobite občutek tega, kaj je prav napisano in kaj ne. Ne morem reči, da je kaj narobe napisano. Ne ni. Ampak bolj ali pritegne ali ne. Skratka ali vas direktor vidi na delovnem mestu ali ne. Veste, če imate veliko naštevanja vas oseba ne vidi na delovnem mestu. Če pa mu to napišete pa je drugače. Zelo drugače.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

Tema : Europass življenjepis

– – – – – – – – – –

… 4 so mi dali termin za razgovor …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Po 12 poslanih življenjepis na slepo sem poklicala prav vse. Samo 4 so mi dali termin za razgovor. In sedaj grem v akcijo.

– – – – – – – – – –

… nobenega odgovora, kaj šele povabila na razgovor …

Lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč in podporo, katero sem potrebovala, da sem se pobrala in odšla na razgovor. Razgovor je potekal v redu in sporočili mi bodo datum, kdaj lahko začnem s poskusnim delom. Zame je to nekaj neverjetnega po 54 poslanih življenjepisih in nobenega odgovora, kaj šele povabila na razgovor. Iz srca hvala še enkrat!

– – – – – – – – – –

… če ne veš pač grešiš …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za pomoč in ves čas, ki ste mi ga namenili, ko ste mi obrazložili mojo priloženo gradivo. Prav imate. Večino tega, kar imam napisano sploh ne spada v življenjepis. Res ne. Ampak, če ne veš pač grešiš in na napakah se učimo. Hvala.

– – – – – – – – – –

… prišla sem do razgovora, a sedaj pa to čakanje …

Sandi zdravo. Hvala za vso pomoč. Prišla sem do razgovora, a sedaj pa to čakanje. Obljubili so mi, da mi sporočijo čez 4 dni v ponedeljek. Komaj čakam. Če pa ne bo tukaj nič, pa sedaj vem, da se mi bodo vrata kar lepo odpirala. Sandi, še enkrat hvala za pomoč.

– – – – – – – – – –

europass življenjepis

– – – – – – – – – –

 

Europass življenjepis

– – – – – – – – – –

 

Europass življenjepis

– – – – – – – – – –

Europass življenjepis– – – – – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.