Forum na temo prošnja za delo

Forum na temo prošnja za delo

Forum na temo prošnja za delo

Forum na temo prošnja za delo je velik izziv, hkrati pa tisti segment, ki ga večina zelo rada bere. A so tam verodostojne informacije?

 

Forum na temo prošnja za delo

Forum na temo prošnja za delo
Forum na temo prošnja za delo

Forum na temo prošnja za delo odsvetujem vsakomur. Ker je preveč oseb, ki lahko povedo svoje mnenje, hkrati pa se vse prepletajo in govorijo iz svojih izkušenj. Ampak ene izkušnja posameznika je premalo. To je tako, kot bi odvetnika vprašal na neko temo, pa je imel samo en primer od tega. Je razlika, verjemite mi. Če vprašate enega odvetnika, ki je imel en problem ali vprašate drugega odvetnika, ki je specializiran na tistem področju ter ima več letne izkušnje iz tega, kar osebo zanima. Tukaj je razlika, kajne?

 

A se to splača prebrati?

Bom napisal drugače. Poznam osebo, ki je plačana, da sprašuje na forumih. Da. Oseba je plačana s strani podjetja, ki ima določen forum in si želi mnogo obiskov. Od tega imajo plačano reklamo ter kar je najpomembnejše -> imajo plačano reklamo. In od tega lepo vsi živijo. Kaj pa, če ta oseba ne bi nič vprašala? Potem pa ne bi bilo toliko obiska ter reklama bi bila cenejša, od sedaj, ko je lep in večji obisk spletne strani ali tega foruma. Tako. Sedaj ste si sami odgovorili, kajne?

 

Če nekdo potrebuje odgovor, naj vpraša strokovnjaka

Tukaj realni primer. Sam veliko sodelujem z odvetniki. Dnevno. Taki in drugačni odvetniki. Nekateri so prijazni, z drugimi pa je zelo in res težko sodelovati. A je potrebno. Vendar pri vprašanju mi podajo podobne odgovore. Najboljši odgovor je bil glede odškodnine in zavarovalnice. Stranka je sama podala zahtevek za odškodnino in zavarovalnica ji je nekaj ponudila in stranka je to sprejela. Ko pa je podal odvetnik pri drugi stranki odškodnina pa je bilo drugače. Zakaj? Zavarovalnica je resneje vzela odvetnika in je že v štartu ponudila nekaj več. Pustimo vse ostalo. To je to. ker odvetnik je tudi drugače napisal. Prva stranka pa je samo izpolnila formula. In to je to. Zaključena vsa zgodba. Pač tako to je.

 

Pa pustite forume

Če že jih berite zaradi zabave. Ne pa tam iskati neke pomembne informacije. Hkrati pa na forumih osebe ne rade objavijo pravega dejstva o imenih in tistih osebah, kdo lahko res pomaga. Pišejo na splošno. A vi radi berete na splošno ali pa iščete detajlno informacijo? In to je razlika. Če podjetje nudi pomoč osebi, da bi znižala kazenske točke … nekaj od tega že ve. Ima neko znanje, ki osebi lahko pomaga. Saj jih potem lahko vprašate. In povedali vam bodo. Tudi, kaj se glede zakonodaje tiče. Torej pazute na svoj čas.

 

Kje ste ostali vi?

Če ste tukaj in berete te besede nekje potrebujete pomoč? Jaz vam lahko pomagam na temo “prošnja za delo” ter “osebni življenjepis”. Tukaj vam lahko odlično pomagam. Zato, ker znam. Hkrati sovražim mobing in poznam prekleto dobre odvetnike, ki vam lahko pomagajo tudi na tem segmentu. In spet ste prebrali, da vam lahko odvetnike priporočam, ki se spoznajo. Za katere vem, da se potrudijo in so stranki tudi v oporo. In drugega ne rabite. Ne rabite vedeti celotne zakonodaje, kar se mobinga tiče. Ne. Potrebno je samo vedeti, da obstajajo prekleto dobri odvetniki, ki se na to spoznajo in strankam pomagajo. Jaz pa se spoznam samo na prošnjo za delo ter življenjepis.

 

Vem, da je težko priti do razgovora

Bližnjic ni. Potrebna je zbranost ter vsa potrebna podpora in znanje, da se celota napiše na list papirja in da je vaša prošnja za delo res vaša ter da z njo poveste direktorju, kje mu lahko že takoj pomagate. To sem napisal v nekaj sekundah. A same prošnje pa ne spravim tako hitro skušaj. Ne. Priznam. Tudi sam rabim nekaj časa in samega raziskovanja. Zato mi gre na smeh vedno, ko mi osebe reče “si bom že sama napisala prošnjo za delo“. Jap … ni enostavno in to je zelo težaven podvig. Je težko verjemite mi.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Samo pri :

  • prošnja za delo
  • osebni življenjepis, ki vključuje uvod ter vse ostalo – to je napisan celoten paket

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Forum na temo prošnja za delo

Forum na temo prošnja za delo
Forum na temo prošnja za delo
Forum na temo prošnja za delo
Forum na temo prošnja za delo

 

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

Forum na temo prošnja za delo
Forum na temo prošnja za delo

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

 

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

Forum na temo prošnja za delo
Forum na temo prošnja za delo

… deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (22 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri