GOV zaposlitev

GOV zaposlitev

GOV zaposlitev

GOV zaposlitev

GOV zaposlitev

GOV zaposlitev in sanje, katere lahko dosežete le tam. Poznam in spoznavam veliko oseb, ki imajo dobro izobrazbo, prav nič delovne dobe in izkušenj pa me prosijo, naj jim uredim življenjepis, da bodo dobili delo na gov. Žal tukaj je še ena njihova varovalka. Namreč tudi sami zahtevajo, da izpolnite njihov vprašalnik ter se tam lepo razpišete. Zakaj je temu tako? Predvsem, da vsi oddajo enako vlogo oz. izpolnijo enak obrazec in potem hitro vidijo, kdo je primeren in kdo ne.

 

Zakaj iščete na gov zaposlitev?

Zakaj? Če imate znanje boste drugje dobili boljšo priložnost, katera bo še bolj plačana. Mogoče boste imeli še boljše ugodnosti, kot jih imajo tukaj. Mogoče boste še bolj napredovali in vaše znanje bo še bolj širše. In na koncu … če imate znanje imate tudi moč. Nikar tega ne pozabite. V znanju je moč. Vsi na gov.si nimajo te priložnosti in nimajo moči. Če pa jo že imajo, morajo paziti kje in kdaj jo bodo uporabili.

 – – –

prošnja-za-delo

 – – –

 

Kako do GOV zaposlitev?

Predvsem tako, da morate ustrezati njihovim zahtevam. Pri tem imate tudi možnost vez in poznanstev ter priporočil. In to je to. Nič več in nič manj. Torej, če nimate vez in poznanstev vam ostane samo še učenje in učenje. Znanje je vrlina, ki se išče. Dodatna izobraževanja in končna stopnja izobrazbe. Potem pa lahko greste iskati vaše primerno delovno mesto na gov.si.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : GOV zaposlitev

GOV zaposlitev

GOV zaposlitev

–  –  –  –  –  –  –  –  –

 … bila zaposlena na GOV …

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem 12 let bila zaposlena na GOV. Potem pa se je celota zelo spremenila. Največji problem je bil ta, da se je kader veliko menjeval, kakor tudi sami nadrejeni. Še huje pa je bilo to, da polovica od menjave sploh ni vedelo, kaj je potrebno delati in kako se temu streže. Zato sem, tako kot moje predhodnice tudi sama odšla in sedaj mi je lepše in boljše.

–  –  –  –  –  –  –  –  –

Bi mi lahko na GOV uredili zaposlitev?

–  –  –  –  –  –  –  –  –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.