Hecna prošnja za delo

Hecna prošnja za delo

Hecna prošnja za delo

Hecna prošnja za delo

Hecna prošnja za delo ter resnica. Evo. Tole sem včeraj dobil na email. Oseba me je prosila, naj jo pokomentiram. In jo bom.

Hecna prošnja za delo
Hecna prošnja za delo

 

 

Ta prošnja mi je zelo všeč!

Moram čestitati avtorju, da se je potrudil in napisal samo resnico. Resno. Ker od Slovenskega delavca se vedno več zahteva, pa čeprav je že itak naporno delo. Pred letom nazaj sem se pogovarjal z direktorjem, za katerega imam svoje osebno mnenje. Vendar njegov pristop do dela je enostaven : kdo lahko dela – dela, kdo pa ne – pa ga odpusti oz. ga prosi, naj poda sam odpoved. In res najhujše med vsem tem je, da osebe resnično dajo same odpoved od delovnega mesta, kot pa, da bi pritisnile nad njega in da jih sam odpusti. Sedaj, kakšna je razlika, če daš odpoved ali pa si odpuščen ne bom pisal.

 

Toliko na kratko ter držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

Ali potrebujete pomoč?

Pišite mi. Ker tako bo to res najlažje. Saj veste, da vam lahko pomagam. Da znam. Še več. Lahko se tudi slišimo in gremo skozi vaše gradivo ter da sami vidite, kaj je tisto najbolj moteče in kaj je tisto, kar manjka pa bi bilo super, da vašo gradivo tudi vsebuje. Ja za nek rezultat se je potrebno potruditi, kajne?

 

Kje ste ostali vi?

Potrebujete pomoč pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Hecna prošnja za delo

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri