Hitra pomoč pri pisanju prošnje za delo

Hitra pomoč pri pisanju prošnje za delo

Hitra pomoč pri pisanju prošnje za delo

Hitra pomoč pri pisanju prošnje za delo je učinkovita samo takrat, ko se pridobi vso potrebno gradivo ter se lahko v največji meri tudi s tem gradivom približamo samemu oglasu.

 

 

Hitra pomoč pri pisanju prošnje za delo

Žal hitra pomoč velikokrat spodleti. Razlog je ob drugim tudi ta, da oseba sama pošlje kar nekaj. Kar nima ne repa ne glave. In pri tem se sama oseba, ki želi pomagati res znajde v popolni nemilosti in na koncu se sprašuje, ali se je vredno boriti in pomagati, ko pa sama oseba nima urejene niti osnove. Ima kar nekaj. Tudi, ko sama to prebere na koncu ne ve, kaj je prebrala. Ima pa nekaj, kar pošilja okoli v upanju, da bo nekako že prišla do razgovora. A ne. Žal ne.

 

Ampak kdaj hitrost sploh šteje?

Te, ko je nuja. Ko oseba vidi en dober oglas v katerem se res in v celoti tudi vidi. Še več. To delovno mesto mu je pisano na kožo. Mogoče še več. To zna delati in je mogoče to že delal in ima s tem povezane delovne izkušnje. Zato se je potrebno potruditi že v samem začetku. Že v sami prošnji za delo. Da vas bralec začuti in spozna, da mu lahko že takoj pomagate. Pri tem je treba paziti, kaj boste poslali in dali od sebe.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek, da brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Tukaj vam podam, komentar in ne, da vam jo v celoti napišem. Ne-ne. To je potem druga zgodba. Ampak že sam komentar ali pripomba vam lahko odpre drugačna vrata za samo razmišljanje. Ker mogoče pa vem, nekaj več, kot ostali, ki niso v tem poslu, kaj menite vi?

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Hitra pomoč pri pisanju prošnje za delo

– – – – – – – – – –
 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.