hitra prošnja za delo

Hitra prošnja za delo

Hitra prošnja za delo. Ali res obstaja hitra prošnja za delo?

Hitra prošnja za delo

Včeraj mi je pisala oseba z namenom in prošnjo, da potrebuje hitro prošnjo za delo. Malo sem bil začuden in sem moral tudi krepko razmisliti ali sploh znam hitro prošnjo za delo tudi napisati oz. jo snovati. In po koncu razmišljanja sem prišel do ugotovitve, da ….

 

Zakaj vse to?

Pojma nimam. Oseba je prišla na podjetje in vprašala ali potrebujejo delavca v proizvodnji in od direktorja je dobil odgovor”Da. Hitro nam pošlji prošnjo za delo” pri tem pa je oseba celoto razumela malo drugače. Tudi napisala je tako, da morajo v sami prošnji za delo biti vključeni hitri elementi 🙂 A na koncu se je celota predstavila prav drugače.

 

Hitra prošnja za delo v proizvodnji

Če pišete prošnjo za delo v pisarni naj bo vaša prošnja tudi temu namenjena. Ne pisati, da bi delali vse. Vse od računovodstva, tajnice pa tudi v proizvodnji. Ne. Tega ne pišite, ker direktorji tega ne radi preberejo. Raje imajo eno osebo, ki se spozna na eno vrsto posla in je v tem zelo dobra in zanesljiva. Če še zna kaj več je samo pika na i sami celoti. Vendar vsaj nekaj mora znati oz. obvladovati. V nečem mora biti res dobra. Zato za delo v proizvodnji pišite, da ste pridni, imate razvite ročne spretnosti in vam ni problem poprijeti za določeno delo. Direktor vam mora videti na tem delovnem mestu. In, ko vas vidi ste ga osvojili. Le tako vas si bo želel imeti v svojem podjetju.

 

Pišite o tem, kje vse mu lahko pomagate

Verjemite je razlika, da, če direktor prebere, kaj vse ste vi delali ali pa, kaj vse mu lahko sedaj ponudite. Kaj boste vse za njega sedaj naredili in kako se boste potrudili. Morate se pohvaliti. Če se ne znate bo to za vas zelo težko. Vsak rad prebere, kaj oseba najbolj zna in v čem je najbolj dobra.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Hitra prošnja za delo

hitra prošnja za delo

hitra prošnja za delo

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.