Honorarno delo za vikend

Honorarno delo za vikend

Honorarno delo za vikend

Honorarno delo za vikend mora biti zakonsko dovoljeno in zato morajo biti urejeni papirji. Če le tega ni – nikar. Oseba dela na črno in je v prekrški s samo zakonodajo. Jaz pa vam tega ne želim.

 

Honorarno delo za vikend

Honorarno delo za vikend

Honorarno delo za vikend

Pišejo mi mnogi na temo “Honorarno delo za vikend”. A tukaj sam nimam neke rešitve, ker vse, kar sem slišal je nezakonito. Osebe so delale brez papirjev … to pomeni, da so delale na črno. Čeprav so jim delodajalci obljubili, da bodo prijavljeni in vse to, tako, kot mora biti … so na koncu izviseli. In tukaj in tega jaz vam ne želim. Kaj pa, če se kaj zgodi? Kdo bo potem odgovarjal?

 

Ena zelo legitimna možnost pa je glasba

Kot glasbenik pa so drugačna pravila. Je pa res, da celoto urejuje druga zakonodaja in druga institucija. A tukaj vam kaj preveč ne bom pisal, ker se na to ne spoznam. To ni moje področje in zato raje ne. Lahko pa se sami prepričate in pobrskate po internetu in malo pokličete na SAZAS pa vam bodo tam vse lepo obrazložili. Tam se spoznajo. Tam so strokovnjaki in tam vam bodo edino lahko pomagali. Vsi ostali pa … jaz ne vem, koliko jim gre zaupati in verjeti.

 

Kje iskati kakšno delo?

Bom takole napisal. Hecno mi je to, da preberem, da nekdo ima veliko dela in išče sodelavce, pri tem pa izpostavi samo en gsm. Nič drugega. Ne podjetja in ne imena. Samo eno gsm številko in to je to. Resno? Oseba ima veliko dela in nima svojega podjetja, spletne strani oz. ničesar, da bi se pri tem še malo považil?

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek, da brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Tukaj vam podam, komentar in ne, da vam jo v celoti napišem. Ne-ne. To je potem druga zgodba. Ampak že sam komentar ali pripomba vam lahko odpre drugačna vrata za samo razmišljanje. Ker mogoče pa vem, nekaj več, kot ostali, ki niso v tem poslu, kaj menite vi?

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Honorarno delo za vikend

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.