honorarno delo

Honorarno delo

Honorarno delo. Honorarno in popoldansko delo. Nekaj novega in izjemno super v Sloveniji!!! Honorarno delo …

Honorarno delo

honorarno delo

honorarno delo

honorarno delo

honorarno delo

 

Čudovita aplikacija za mobilni telefon, ki vam ponuja tako povpraševanja, kakor tudi samo ponudbo vseh honorarnih del v Sloveniji.
Celotni program deluje na Android sistemu. Najdete ga na Google play store. Brezplačno.

 

Apple sistem

honorarno delo

honorarno delo

 

 

Honorarno in popoldansko delo

honorarno in popoldansko delo

honorarno in popoldansko delo

 

 

Honorarno delo oglasi

Za začetek si morate namestiti samo super aplikacijo. Potem pa si jo nastavite. Ves potek je zelo preprost. Vaše osnovne informacije in ali ponujate delo ali iščete delo.

honorarno delo

honorarno delo

Honorarno delo za upokojence

Zelo enostavna objava dela. To honorarno delo lahko ponudijo tudi upokojenci. Od varstva otrok, inštrukcije, pomoč v pisarni, … tukaj lahko ponudite prav vso znanje.

honorarno delo

honorarno delo

 

Nastavitve

honorarno delo

honorarno delo

 

Dodatno delo ob službi

Prijava je zelo enostavna. Svoje znanje lahko sedaj tudi ponudite širši Sloveniji ali pa samo točno določeni lokaciji.
Odločitev je samo vaša. Nekaj primerov; varstvo otrok, sprehod psa, masaže na domu, inšrukcije na domu, učenje rolanja, animacija otrok, občasna pomoč v gostinstvu, občasna pomoč v proizvodnji, delavec za občasna dela, pomoč pri selitvah, košnja trave, urejanje vrta, pranje avtomobila, čiščenje virosov na računalniku, nastavitev omrežja, izdelava spletne strani, izdelava grafične podobe spletne strani, …

 

Popoldansko delo

Olajšanje za tiste, ki pridejo domov z minimalno plačo in bi zraven še radi zaslužili za kakšen euro. To je lahko odlično popoldansko delo. Ponudite svoje znanje. Lahko tudi ponudite več različnih vaših znanj.

 

Honorarna zaposlitev oglasi

Prenesite si Android ali iPhone aplikacijo in z enostavno namestitvijo in prijavo v sam sistem ponudnikov in povpraševalcev del lahko vidite, kaj kdo potrebuje ali pa kaj kdo ponuja.
Android sistem povezava – kliknite sem.

 

Bruto izplačilo na uro (z vsemi dajatvami in davki)

honorarno delo

honorarno delo

Program vam avtomatsko vse lepo sam izračuna, koliko boste dobili čistega zaslužka. Enostavno in zelo pregledno tudi za tiste, ki se ne spoznajo na samo zakonodajo.

 

 

Torej … zakaj vam to čudovito aplikacijo
tudi priporočam?

Razlog je preprost. Enostavna uporaba in tudi sami lahko vnesete, če kaj ponujate ali če kaj sami potrebujete. Sedaj imate res možnost, da sami ponudite svoje znanje. Ko sem sam iskal preko interneta glede honorarnega dela je tega kar nekaj. Potem pa spoznaš, da to ponuja podjetje, ki išče samo prodajalce, ki bi tržili njihove produkte. Pomeni, da iščejo prodajalce, ki tržijo samo njih in samo to, kar oni imajo. To je brez veze. Tukaj vsak ne more sodelovati. pa še odvisen si od prodaje. Če nisi prodajalec se o tem odloči malokdo.

Teh ponudb je iz dneva v dan več

Sedaj pa je res velika in lepa možnost, da ponudite točno to, kar vi najbolj znate. Pri tem pa sami poveste ceno. In teh ponudb je iz dneva v dan več. Povpraševanja pa tudi. Meni je ta aplikacija čudovita tudi zaradi tega, ker vidim, kdo v moji bližini mi lahko prevede moje dokumente iz slovenščine v angleški jezik. Še bolj pa, kdo lahko v moji okolici nauči moja dva sinova rolanja. Tudi masaža na domu mi je všeč.

 

Dodatni prodajni kanal

To je lahko dodatni prodajni kanal. Posameznik bo lahko ponujal svojo storitev tudi preko te čudovite aplikacije. Če si še je niste naložili, kaj še čakate? Tukaj imate povezavo …. link ….

 

Aplikacija omogoča hitro in enostavno do dela.
Brez provizije

Dodatne informacije :
– Potrebujete Android 4.1 ali novejši
– Aplikacija se prenese in namesti brezplačno

 

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede :
honorarno delo, honorarno delo oglasi, honorarno delo za upokojence, dodatno delo ob službi, popoldansko delo, honorarna zaposlitev oglasi

Mnenja na temo – honorarno delo
.
– – – – – – – – – – –

 – vendar je res –

Tudi sam iščem honorarno delo. Vendar je res, da vse prej preverim in se prepričam tudi glede samega podjetja. Če so redni plačnik sem takoj za, če pa so kdaj imeli blokado pa se raje umaknem.
– – – – – – – – – – –
To je super in enostavna zadevica!
– – – – – – – – – – –

 – je zelo zanimiv za uporabo –

Adi, Koper
Lepo pozdravljeni. Ta program sem si naložil in je zelo zanimiv za uporabo. Edino vsaj zame je malo oglasov v moji panogi iskanja dela.  Drugače pa dobra ideja in zelo zanimiv koncept razvoja.
– – – – – – – – – – –

 – iščem honorarno delo –

Edi, MS
Tudi sam iščem honorarno delo v Avstriji ali na Madžarskem. Mi lahko kje kaj pomagate? Če pa je v Sloveniji pa se ga tudi ne bom branil.
– – – – – – – – – – –
Andrej, Piran
Sam iščem honorarno delo. Bilo kaj. Najraje imam lažja fizična dela. Meni delat sploh ni problem. Drugače sem hišnik, ki se zelo znajde. Mislim, da sem za bilo katero honorarno delo pripravljen in da bi ga uredil tako, kot treba.
– – – – – – – – – – –

Iščem dodatno in honorarno delo

Sandi, Hoče
Tudi sam iščem dodatno in honorarno delo? Kje bi lahko kaj našel? Vam je kdo že kaj pisal na to temo, da kaj podobnega tudi ponuja? Nekaj bi rabil. Prosim za pomoč.
– – – – – – – – – – –

Malo začeli migati

Simon
Lepo pozdravljeni. To je res zanimiva ideja za honorarno delo. Sem se še prijavil. Tako, da bomo počasi malo začeli migati. Ker meni res ni težko. Decembra sem delal; selitev pohištva, pomoč pri sestavljanju pohištva in čiščenje podstrešja. Skratka sama fizična dela. To so bila delo za en dan oz. tam nekje do 11 ur.
– – – – – – – – – – –

Ponudnikov in povpraševanja

Aleš, Radmirje
Lepo pozdravljeni. Pa to je full dobro. Komaj čakam, da se sama baza ponudnikov in povpraševanja še bolj napolni! Bravo avtorju in zasnovalcu! Honorarno delo je sedaj …
– – – – – – – – – – –

Položnico od elektrike

Davorin, Topolšica
Imate že koga glede tega? Tudi sam rabim nekaj, da si bom na mesec zaslužil vsaj za položnico od elektrike, ki jo imam 55€. Ta znesek me še malo baše in težko shajamo zaradi tega.
– – – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

honorarno delo

honorarno delo

honorarno delo

Življenjepis

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

 

Življenjepis

 

honorarno delo

honorarno delo

honorarno delo

honorarno delo

 

 

 

Povzetek :
Honorarno delo
Naslov :
Honorarno delo
Opis :
Honorarno in popoldansko delo. Honorarno delo za upokojence. Dodatno delo ob službi. Popoldansko delo. Honorarna zaposlitev oglasi.
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.