Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev
Ikea zaposlitev

Ikea Slovenija ter njihovi oglasi za delo.

Ikea zaposlitev – link na oglase : https://sl-jobs.about.ikea.com/

 

Ikea zaposlitev zahteva nekaj več

Sam sem bil v Ikea v Avstriji in moram napisati, da je velika. Tudi njihov prodajni model je lepo dodelan. Poznam tudi slovenska podjetja, ki sodelujejo z Ikeo. Hkrati pa poznam direktorje, ki jim je Ikea dala povpraševanje po artiklih. Skratka … Ikea se razvija in širi tudi pri nas. In prav je tako. Če pa bodo vnesli še nekaj slovenskega gospodarstva potem pa vemo, da bomo tudi tukaj veliko pridobili.

 

Ikea Slovenija zaposlitev ter delo

Da. Tudi sama Ikea Slovenija bo potrebovala prodajalce. Delovno silo, ki se spozna. Ki je je pripravljena na nekaj novega, a drugačnega. Ker Ikea je drugačna. To vemo vsi. Tudi njihova reklamna sporočila so drugačna, kakor tudi samo prodajno okolje. Samo od vas je odvisno, kako se boste predstavili in pokazali nase, da želite delati pri njih. Da prav ste prebrali. Tudi tukaj ne bodo vsakega poklicali in spraševali ter … ne – ne. še preden bo oseba sploh prišla do razgovora morate vedeti, da bo pred tem potekala selekcija. Selekcija, koga sploh bodo poklicali na razgovor.

 

Ikea zaposlitev ter razgovor

Veste razgovori so samo še tista pika na i, kjer vas sam bodoči delodajalec želi spoznati v živo. Vas videti. Vam dati možnost tudi, da tudi vi njih nekaj vprašate. Še bolj pa to, da se spoznate. Da vam sami povedo, kakšne cilje in kriterija imajo za določeno delovno mesto.

 

Morate se potruditi

Še želite pridi do razgovora se morate potruditi. Vaša prošnja ali življenjepis mora imeti tisti osebni segment, kjer si vas bodo želeli spoznati. Mogoče tukaj ni napačno, če vam zaupam, da tudi ni vse OK, kaj jim boste poslali. Saj, če jim pošljete potem resno mislite na sam razgovor, kajne?

 

Kako naprej?

Vaša prošnja za delo ali življenjepis morata biti res dobra. Če verjamete v to, potem ni panike. Če pa malo dvomite ali pa vas je strah .. ali pa ste skeptični potem pa mi vašo gradivo pošljete in vam brezplačno pokomentiram. To sploh ni problema in rade volje vam tukaj brezplačno pomagam.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Ikea zaposlitev

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

Ikea zaposlitev
Ikea zaposlitev

 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala lepa. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora in moram napisati, da je bilo prav lepo. Čakam na drugi krog. Res ste fajni, Vesna, Ptuj

 

Kaj pa tole :

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri