Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikeas Slovenija ter njihovi oglasi za delo.

Ikea zaposlitev – link na oglase : https://sl-jobs.about.ikea.com/

 

Ikea zaposlitev zahteva nekaj več

Sam sem bil v Ikea v Avstriji in moram napisati, da je velika. Tudi njihov prodajni model je lepo dodelan. Poznam tudi slovenska podjetja, ki sodelujejo z Ikeo. Hkrati pa poznam direktorje, ki jim je Ikea dala povpraševanje po artiklih. Skratka … Ikea se razvija in širi tudi pri nas. In prav je tako. Če pa bodo vnesli še nekaj slovenskega gospodarstva potem pa vemo, da bomo tudi tukaj veliko pridobili.

 

Ikea Slovenija zaposlitev ter delo

Da. Tudi sama Ikea Slovenija bo potrebovala prodajalce. Delovno silo, ki se spozna. Ki je je pripravljena na nekaj novega, a drugačnega. Ker Ikea je drugačna. To vemo vsi. Tudi njihova reklamna sporočila so drugačna, kakor tudi samo prodajno okolje. Samo od vas je odvisno, kako se boste predstavili in pokazali nase, da želite delati pri njih. Da prav ste prebrali. Tudi tukaj ne bodo vsakega poklicali in spraševali ter … ne – ne. še preden bo oseba sploh prišla do razgovora morate vedeti, da bo pred tem potekala selekcija. Selekcija, koga sploh bodo poklicali na razgovor.

 

Ikea zaposlitev ter razgovor

Veste razgovori so samo še tista pika na i, kjer vas sam bodoči delodajalec želi spoznati v živo. Vas videti. Vam dati možnost tudi, da tudi vi njih nekaj vprašate. Še bolj pa to, da se spoznate. Da vam sami povedo, kakšne cilje in kriterija imajo za določeno delovno mesto.

 

Morate se potruditi

Še želite pridi do razgovora se morate potruditi. Vaša prošnja ali življenjepis mora imeti tisti osebni segment, kjer si vas bodo želeli spoznati. Mogoče tukaj ni napačno, če vam zaupam, da tudi ni vse OK, kaj jim boste poslali. Saj, če jim pošljete potem resno mislite na sam razgovor, kajne?

 

Kako naprej?

Vaša prošnja za delo ali življenjepis morata biti res dobra. Če verjamete v to, potem ni panike. Če pa malo dvomite ali pa vas je strah .. ali pa ste skeptični potem pa mi vašo gradivo pošljete in vam brezplačno pokomentiram. To sploh ni problema in rade volje vam tukaj brezplačno pomagam.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

Ikea zaposlitev

– – – – – – – –

– – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.