Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev je super delo. Ponekod je to samo dopoldansko delo, ponekod pa deljeno ali pa več izmensko. Predvsem je pa lahko to delo od 07.00 do 15.00. Kar je super.

 

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

To delo sem tudi sam opravljal veliko časa nazaj preko študentskega servisa. Bilo je zelo super. Delo je bilo vedno razgibano in vsaki dan mi je nekdo brezveze težil. Na koncu sem že vsakega vprašal, zakaj mi to govori, ko pa nisem ne prava in ne primerna oseba za to. Odgovora nekega popolnega ali pa vsaj dobrega nisem dobil. Enkrat je ena gospa bila res osorna do mene pa čeprav nisem vedel zakaj. Kar drla se je. Ko sem jo poslušal do konca sem jo samo vprašal “pa vam je to sedaj bilo res potrebno?”  in obnemela je. Ostala brez besed. Prav videlo se ji je, da je naredila nekaj narobe. Ampak se ni dala. Ni ji bilo žal. Še naprej me je žalila in … pa sem jo vseeno poslušal naprej. Na koncu pa sem ji rekel “Gospa, to kar daste meni, to tudi dobivate nazaj od drugih. Predvsem ta komunikacija je z vaše strani nemogoča. Še hujše boste od drugih dobili nazaj”. In spet me je gledala in ni vedela, kam naj se da. Ehhh eni so prav čudni kajne?

 

Ali je informator zaposlitev za vas?

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

Je ali ni. To je odvisno od vas samih. Nekaterim je to zelo cool služba, drugim pa preveč dolgočasna. Ampak informator ima neko določeno nalogo, katere se mora držati. Predvsem si mora že v samem začetku zapomniti ali pa vsaj da ima napisano in se znajde s podatki, ki jih stranke od njega želijo. Tudi to je nekaj. Vsega ne sme pozabiti. Informator je lahko za nekatere tudi tista oseba, ko se pride do podjetja in vam teži z osebno in s kakšnim namenom ste prišli do tega podjetja. “Ja, kaj pa vem … odgovorni osebi bi rad oddal svojo prošnjo za delo?” – to lahko rečete, če boste pristali v tej zadregi.

 

Ne odnehajte!

Če iščete delo in ne glede v katerem segmentu nikar ne odnehati. Ne. Se ne splača. Vztrajajte in iščite dalje. Pišite in kličite. Prej kot slej se vam bo odprlo in prišli boste do tistega dela, ki si ga vi najbolj želite. Seveda je tukaj pogoj, da vsaj imate neke reference za to delovno mesto. Ker, če tega nimate so sanje odveč. Poznam osebo, ki nima poklica pa bi rada bila tajnica v nekem velikem podjetju. To je njena največja in smrtna želja. Jaz za njo držim pesti, vendar, koliko poznam največja podjetja … te možnosti nima. Že samo pri izobrazbi bi izpadla, kaj šele pri tujih jezikih in poznavanju zakonodaje. Zagotovo pa bi pogrnila pri komunikaciji. Ker njen nivo komunikacije je na psu. Čisti podn.

 

Nekaj morate znati in nekaj morate imeti

Želja je premalo. Tudi tisto “saj me bodo že naučili” tudi tega več ni. Vsaj ne da bi jaz koga poznal. Lani decembra 2022 smo v podjetju iskali programerja. Prišel je en dečko ki je lepo rekel “me boste že naučili programirati v javi“, direktor ga pogleda in reke “hvala lepa, želim lep dan še naprej in tam so vrata.”. To je to. Če dečko nima tiste želje, da bi odprl youtube.com in si našel in šel en tečaj Jave skozi … potem je to brezveze takega imeti zaposlenega. V tem ni bistvo. To je samo zguba časa in denarja. Če pa bi dečko že nekaj znal, pa bi bila popolnoma drugačna pesem.

 

Tudi za informatorja se potrebuje dobra prošnja za delo

Danes je 15.03.2023, ko se piše vse to.

Tudi tukaj se je potrebno potruditi. Če podjetje išče ali ne je dobro, da od sebe daste res dober izdelek. Tako dober, da bo direktor takoj vedel, kdo ste in kje vse mu lahko že takoj pomagate. Dobro je vedeti, kaj direktor želi prebrati in kaj ne. Kaj je tisto, kar pritegne in kaj je tisto, kar odvrača. Še bolj pa, katere besede odpirajo vrata? Vse to je lepo povezano. Treba se je potruditi, da vas tudi direktor spozna, kot osebo, ki mu lahko pomaga in bo od nje imel korist. Samo to – kje bo direktor imel korist od vas?

 

In kje vam lahko pomagam jaz pri prošnji za delo informator?

Dajmo takole napisati. Kot prvo vam lahko podam brezplačni komentar na to, kar mi boste poslali. Tako boste vsaj v neki meri že takoj vedeli, kje ste in kaj bi bilo treba popraviti oz. spremeniti. Vsaj nekaj, kajne? No dobro, če s tem niste zadovoljni – potem pa je najbolje, da zaprete to stran, ker niste na pravi strani. Res ne. če pa v vami vsaj mali delček tiste radovednosti, če se da kje kaj spremeniti -> pošljite mi mail z gradivom.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

… je bilo javno delo bi se lahko podaljšalo

G. Sandi lepo pozdravljeni. Meni pa ste leta 2022 pomagali, da sem prišel do razgovora za informator za osnovni šoli. čeprav je delo bilo samo preko javnega razpisa mi le tega niso podaljšali, pa čeprav so z mojim delom bili zelo zadovoljni. Mislim, da je to velika krivica, ker četudi je bilo javno delo bi se lahko podaljšalo. Sedaj pa so spet na začetku, jaz pa tudi. Pa gremo naprej iskati delo. Hvala vam za vso pomoč, Peter.

Informator zaposlitev

Informator zaposlitev

… vse do moje srečne penzije ….

Informator je bilo vsaj zame zelo dobro delo. Brez odgovornosti in samo to, da si bil tam in ljudem povedal, kam naj gredo ter si zapisoval njihove obiske. To sem z vašo pomočjo delal zadnjih 2 leti, vse do moje srečne penzije. Hkrati pa moram povedati, da kljub temu, da sem bila starejša oseba so se do mene obnašali zelo dostojanstveno in tako, kot treba. G. Sandi hvala za vse.

 

 

5/5 - (4 votes)
Posted in Tips – smart tips.